Rohkema info nägemiseks:

BETOONITRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud betoonitöödele, müügile ja transpordile, tagades tipptaseme vundamendist lõpuni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BETOONITRANSPORT OÜ usub, et iga suurepärane struktuur algab kindlast vundamendist. Seetõttu oleme pühendunud betoonitööde kunsti valdamisele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud betoonitöödele, müügile ja transpordile, tagades suurepärasuse vundamendist viimistluseni.' Selle juhtpõhimõttega oleme saanud ehitustööstuse nurgakiviks, pakkudes tipptasemel teenuseid üle kogu Eesti.

Meie asjatundlikkus hõlmab kõikehõlmavat teenuste valikut, mis on loodud vastama ehituse kaasaegsetele nõudmistele. Pakume betooni müüki, tagades, et meie kliendid saavad juurdepääsu kvaliteetsetele materjalidele, mis vastavad kõigile kaasaegsetele ehitusstandarditele. Meie betooni transpordi teenus tagab, et need esmaklassilised materjalid jõuavad teie objektile õigeaegselt ja täiuslikus seisukorras.

Mõistes ehituse keerukust, pakume ka betooni pumpamist, et hõlbustada betooni paigaldamist isegi kõige keerulisematesse kohtadesse. See kiirendab mitte ainult ehitusprotsessi, vaid vähendab ka oluliselt tööjõukulusid.

Enne betooni valamist hoolitseb meie meeskond kõigi vajalike betoonpõrandate ettevalmistustööde eest. Alates 'ala täitmisest liiva, killustiku või kergkruusaga' kuni 'põrandate tihendamiseni' ja 'kommunikatsioonide paigaldamiseni', tagame, et alustööd on laitmatult teostatud. Oleme spetsialiseerunud ka 'põrandate soojustamisele', 'ehitusfilmi paigaldamisele', 'põrandate tugevdamisele' ja 'kütte torustiku paigaldamisele', et luua alus, mis peab vastu ajaproovile.

Meie kvaliteedipühendumus laieneb betoonpõrandate valamisele ja vundamenditöödele, kus meie oskuslikud spetsialistid on varustatud igas suuruses projektidega toimetulekuks. Olgu tegemist väikese eluruumi või suure äriprojektiga, toome igasse ettevõtmisse sama pühendumuse ja täpsuse, et tagada, et lõpptulemus oleks midagi erakordset.

BETOONITRANSPORT OÜga ei ehita te lihtsalt struktuure; te panete aluse tulevikule, mis on ehitatud kestma. Meie loosung, 'Ehitame vundamente, valame kvaliteeti!', võtab kokku meie pühendumuse suurepärasusele igas meie ettevõetud projektis. Liituge meiega, et luua kestvaid pärandeid, üks valamine korraga.

BETOONITRANSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Suurepärane teenindus ja kiire tarne.

- Andres

Täpsus ja kvaliteet igal sammul.

- Jaan

Usaldusväärsed partnerid ehitusmaailmas.

BETOONITRANSPORT OÜ tegevusaruanne 2022

Betoonitransport OÜ alustas majandustegevust 01.juulist 2013.aastal Hansawork OÜ nime all. Ettevõte muutis nime 2019.aastal. Põhitegevuseks on transpordi teenus Eestis. Ettevõtte müügitulu oli 2022. aastal 308 000 EUR mis kasvas võrreldes 2021. aastaga ligi poole võrra. Osaühingus on üks töötaja. 2022.a uurimis- ja arendustegevust ei toimunud ja ei ole plaanitud ka järgnevatel aastatel. Juhatuses on 1 liige ja nende töö ei ole tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

Betooni tulevik: keskkonnasõbralikud ja vastupidavad lahendused

Ehitussektor seisab progressi ja jätkusuutlikkuse ristteel. Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehitusmaterjalide keskkonnamõjust, on keskkonnasõbralike lahendu
ssb.ee
Ehitussektor seisab progressi ja jätkusuutlikkuse ristteel. Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehitusmaterjalide keskkonnamõjust, on keskkonnasõbralike lahenduste nõudlus kõrgem kui kunagi varem. Betoon, kaasaegse infrastruktuuri selgroog, on süsinikujalajälje tõttu kriitika all, mis kutsub esile liikumise rohelisemate alternatiivide suunas. Traditsiooniline betooni tootmine on oluline CO2 heitkoguste allikas, mis aitab kaasa globaalsele soojenemisele ja kliimamuutustele. Tooraine kaevandamine viib ka ressursside ammendumiseni ja keskkonna halvenemiseni. Need väljakutsed nõuavad betooni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.