Rohkema info nägemiseks:

CMT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mitmetahuline perefirma, kelle tegevus hõlmab arboristika valdkonda ja metsatöid, samuti spetsialiseerudes raamatupidamisele, olles seeläbi usaldusväärne partner klientidele nende ettevõtlusvajaduste mitmekülgseks toetamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast CMT OÜ kodulehele, kus ühendub mitmekülgne kogemus ja professionaalne lähenemine metsatööde, maastikuhoolduse ning raamatupidamise valdkonnas. Oleme perefirma, mis on tegutsenud alates 2013. aastast, alustades metsalangetuse ja metsavarumisega ning laienenud tänaseks arboristikale, maastikuhooldusele ja raamatupidamisteenustele.

  1. Arboristikatööd:

    • Ohtlike puude langetamine ja raie
    • Puude hoolduslõikus
    • Viljapuude hooldus
    • Hekkide hoolduslõikus
    • Puude ja hekkide istutamine
    • Raidmete äravedu
    • Päikeseparkide hooldamine
    • Muru niitmine ja trimmerdamine
    • Raieteenus
  2. Raamatupidamisteenused:

    • Raamatupidamine
    • Palgaarvestus
    • Maksukonsultatsioonid
    • Äriühingute asutamine
    • Äriregistris kandemuudatused
    • Majandusaasta aruanded
    • Varasemate raamatupidamisperioodide koostamine

CMT Raamatupidamine OÜ, asutatud 2021. aastal, keskendub keskkonnasõbralikele raamatupidamisteenustele. Oleme spetsialiseerunud erineva suurusega ettevõtetele, mittetulundusühingutele ja korteriühistutele. Alates 2016. aastast oleme pakkunud mitmekülgseid raamatupidamisteenuseid, keskendudes klientide erivajadustele.

Kasutame kaasaegset veebipõhist raamatupidamisprogrammi, mis võimaldab paberivaba raamatupidamist. Meie eesmärk on olla paindlikud ja professionaalsed, võttes arvesse klientide soove dokumentide edastamise osas.

Oleme alates 2013. aastast pakkunud usaldusväärseid teenuseid. CMT Raamatupidamine OÜ on keskkonnasõbralik, rakendades paberivaba raamatupidamist. Suhtume oma klientidesse professionaalselt ja väärtustame pikaajalist koostööd. Tagame klientide informatsiooni konfidentsiaalsuse. Hindame tähtaegadest kinnipidamist, oodates seda ka klientidelt.

Oled oodatud võtma meiega ühendust, et saada pakkumine või arutada, kuidas saame sind parimal viisil toetada. CMT OÜ on sinu usaldusväärne partner nii metsatööde kui ka raamatupidamise valdkonnas. Oleme siin, et teha Sinu ettevõtte elu lihtsamaks!

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse koos!

KONTAKT

CMT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Raivo P.

Raamatupidamine tehtud kergesti ja tähtaegadest kinni peetud.

- Mart K.

Arboristika tööd on alati õigeaegsed ja tõhusad.

- Paula M.

Maksukonsultatsioonid selged ja kasulikud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CMT OÜ tegevusaruanne 2022

CMT OÜ on asutatud 2013. a. Tegevusega alustati samal aastal. Põhitegevusalaks oli aruandeperioodil metsa varumine ja veoteenuse osutamine, kõrvaltegevusena osutati raamatupidamis ja maksualast nõustamist ja maastiku hooldust ja korrashoidu. 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikme tasusid aruandeperioodil ei makstud. Ettevõttes on üks töötaja. .

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralik maastikuhooldus - Rohelise ilu säilitamine

Eeslinnade muruplatsidest kuni ärikeskuste kõrghaljastuseni - maastik on meie igapäevaelu lahutamatu osa, lisades looduslikku ilu ja rikkust meie elukeskkonnale
ssb.ee
Eeslinnade muruplatsidest kuni ärikeskuste kõrghaljastuseni - maastik on meie igapäevaelu lahutamatu osa, lisades looduslikku ilu ja rikkust meie elukeskkonnale. CMT OÜ astub esile, tuues esile, kuidas meie keskkonnasõbralik maastikuhooldus mitte ainult ei kujunda visuaalselt meie ümbrust, vaid ka säilitab rohelise ilu ja toetab jätkusuutlikku keskkonda. Meie spetsialistid ei näe muru niitmist ainult kui ülesannet, vaid kui võimalust toetada tervisliku muru kasvu, kasutades selleks keskkonnasõbralikke meetodeid. Looduslähedane muru niitmine mitte ainult ei säilita rohelust sinu koduõuel, vaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.