Rohkema info nägemiseks:

ICY GETEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Icy Getec paigaldab alates 2013. aastast Kanada soojusvahu tootja Icynene H2FOAM soojustusvahte Eestis. Töid teostab materjali tootja poolt litsenseeritud paigaldaja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud kvaliteetse soojustuse pakkumisele. Oleme uhked oma meeskonna üle, kes omab aastatepikkust kogemust soojustuse valdkonnas ning on pidevalt kursis uusimate tehnoloogiate ja meetoditega. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele mitte ainult parimat soojustustoodet, vaid ka tipptasemel teenindust.

Icy Getec jätkab Icynene soojustusvahu paigaldamist ning oleme pühendunud pakkuma oma klientidele ainult kvaliteetset materjali ja teenindust. Icynene soojustusvahud on tuntud oma tõhususe, vastupidavuse ja energiasäästlikkuse poolest ning me oleme uhked, et saame neid Eesti klientidele pakkuda.

Meie jaoks on klientide rahulolu esmatähtis, ja me ei piirdu vaid soojustuse paigaldamisega. Pakume ka professionaalset nõustamist, et aidata klientidel leida parimad lahendused ja saavutada optimaalne lõpptulemus. Oleme siin, et jagada oma teadmisi ja kogemusi, et tagada, et iga klient saaks just enda vajadustele sobiva soojustuslahenduse.

Kokkuvõttes seisame selle eest, et meie klientide kodud ja äripinnad oleksid hästi soojustatud, energiatõhusad ja mugavad. Meie pikaajaline koostöö Kanada Icynene'iga ning meie pühendumus kvaliteedile ja teenindusele teeb meist usaldusväärse partneri soojustuse valdkonnas. Ootame võimalust aidata teil oma kinnisvara paremini soojustada ja saavutada maksimaalne mugavus ja energiasääst.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

ICY GETEC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Reino H.

Töö kiire ja korralik, annavad soovitused mis materjale kasutada enne ja pärast vahtu. Aitasid ka pindasid katta.

- Heino R.

Väga kiire reageerimisega ettevõte. Omavad korralikke sertifikaate ja saadavad need koheselt, kui küsid.

- Kati J.

Koostöö sujus hästi ja tulemus väga korralik!

Kas Teie kodu on piisavalt soojustatud?

Kodu on koht, kus tahame end alati mugavalt ja soojalt tunda, olenemata aastaajast. Üks oluline aspekt, mis aitab seda saavutada, on korralik soojustus. Õige soojustus mitte ainult ei taga hubasust ja mugavust, vaid aitab ka vähendada energiakulusid. Selles artiklis uurime erinevaid viise, kuidas oma kodu tõhusalt soojustada ja paremat energiatõhusust saavutada. 1. Katuste ja katuslagede soojustamine: Katuse ja katuslae soojustamine on üks olulisemaid samme kodu energiatõhusaks muutmisel. Korralikult soojustatud katus hoiab talvel sooja sisse ja suvel kuuma eemal. See aitab vähendada

Dropdown

kõik artiklid

Kas soovid energiatõhusat, tervislikku ja vaikset kodu?

Kodu on koht, kus soovime end turvaliselt tunda, pakkuda endale ja oma perele maksimaalset mugavust ning hoida küttekulud kontrolli all. Ent kas olete mõelnud,
ssb.ee
Kodu on koht, kus soovime end turvaliselt tunda, pakkuda endale ja oma perele maksimaalset mugavust ning hoida küttekulud kontrolli all. Ent kas olete mõelnud, kuidas muuta oma kodu tõeliselt energiatõhusaks, tagades samal ajal tervisliku mikrokliima ja vaikuse? H2FOAM soojustus on vastus nendele küsimustele ning see pakub tipptasemel lahendust, mis vastab täpselt nendele vajadustele. H2FOAM Soojusisolatsioon H2FOAM soojustus on metalltoode, mis on välja töötatud Kanadas rohkem kui 35 aastat tagasi. Kanadalased on tuntud äärmuslike kliimatingimuste poolest, mis on sunnitud neid leidma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.