Rohkema info nägemiseks:

INGLITIIVUL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 553; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INGLITIIVUL OÜ kohta arvamuslugu!"

INGLITIIVUL OÜ hetkeolukord

Juba 553 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Lõpetame äritegevuse
Juhatuse liige Monika Ambre (29.04.2024): „Hoolikalt kaalutud otsusega, mis tulenevad mitmetest teguritest, planeerime äritegevuse lõpetada.“

Tegevusaruanne 2022

Inglitiivul OÜ põhitegevuseks oli 2022. aastal kirjastamine. Trükist ilmus kordustrükina "Haldjad" mais ilmusid uued kaardid „Kuuloogia“ ja aasta lõpus "Jumalanna vägi" kaardid.

Inglitiivul OÜ kirjastuse eesmärk on ka alanud aastal avaldada inspireerivaid raamatuid vaimsuse, isikliku arengu ja hinge-meele-keha teemadel.

Koduleheküljel tutvustati uusi müüki lisandunud raamatuid ja kaarte, mida müüdi e-poe kaudu aadressil www.inglitiivul.ee. Muuks kaubaks on kristallidest ehted, tassid ja inglite kujud (kodusisustuskaup).

Aasta müügitulu oli 50 058 eurot ja müük vähenes võrreldes eelmise aastaga . Müük toimus põhiliselt Eesti piires.

Aasta lõppes 2 868 eurose kasumiga.

Põhivarasse ei investeeritud. Eelmisel majandusaastal soetatud külaliskorterid müüdi kasumlikult maha seoses kinnisvara hindade suure tõusuga.

Juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liige juhatuse liikme tasu ei saanud, vaid oli tööl töölepingu alusel ja sai tasu vastavalt sõlmitud töölepingule.

Aastal 2023 on firma jätkuvalt tegutsev. Plaanitud on veel avaldada raamatuid ja müüa ära olemasolev laovaru ja sellega seoses loodame ka käivet veelgi suurendada.

INGLITIIVUL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.