Rohkema info nägemiseks:

GREMONTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele viimistlusteenustele, keskendudes peamiselt maalri- ja plaatimistöödele ning pakume lisaks ka mitmeid teisi erioskusi nõudvaid ehituslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Gremonte OÜ on usaldusväärne ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ja professionaalsete maalri- ja plaatimistööde pakkumisele alates 2013. aastast. Meie pikaajaline kogemus, mis ületab 10 aastat, ning spetsialiseerumine maalri- ja plaatimistööde valdkonnas, tagavad meie klientidele parima võimaliku teenuse.

Gremonte OÜ lähtub oma tegevuses mitmetest olulistest põhimõtetest, mis aitavad meil pakkuda kõrgeimat kvaliteeti ja rahuldada klientide ootusi. Oleme pühendunud klientide vajaduste mõistmisele nii täna kui ka tulevikus. Kuulame oma kliente hoolikalt, et mõista nende soove ja ootusi ning tagada nende täielik rahulolu meie teenustega. Meie meeskond järgib kehtestatud ühtseid eesmärke, mis hõlmavad nii töö kvaliteeti kui ka tähtaegadest kinnipidamist. Pakume kõrgekvaliteedilisi ehitustöid, mis vastavad meie klientide ootustele ning oleme alati tähtaegade suhtes täpsete ja usaldusväärsete partneritena tuntud.

Gremonte OÜ pöörab suurt tähelepanu kvaliteedile ning tegeleme ilmnenud vigade analüüsimise ja ennetamisega. Meie eesmärk on tagada, et iga projekt oleks teostatud täpselt vastavalt kliendi soovidele ja standarditele. Sõlmime vastastikku kasulikud ja kestvad suhted tarnijate ning alltöövõtjatega, et tagada sujuv ja efektiivne ehitusprotsess. Usaldusväärne meeskonnatöö on meie edu võti.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie unistused ellu viia, siis Gremonte OÜ on õige valik. Meie kogemus, põhimõtted ja pidev pühendumus kvaliteedile teevad meist ideaalse partneri igasuguste maalri- ja plaatimistööde ning teiste erioskusi nõudvate ehitusteenuste jaoks.

Kui soovite oma ehitusprojekti usaldada kogenud ja professionaalsete käte hooleks, võtke meiega julgelt ühendust. Gremonte OÜ meeskond on alati valmis kuulama teie ideid, nõustama teid parimate lahenduste osas ning tagama, et teie ehitusprojekt saaks teostatud täpselt nii, nagu te seda ette kujutasite. Oleme siin selleks, et muuta teie kodu ilusamaks ja mugavamaks - usaldage meid oma unistuste teostamisel!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

GREMONTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis O.

Väga kvaliteetne ehitusteenus. Olen väga rahul.

- Kristo P.

Rentisime neilt värvipritsi ja väga hästi hooldatud masin.

- Valdo E.

Soovitan. Osavad töömehed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GREMONTE OÜ tegevusaruanne 2022

Gremonte OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on plaatimistööd. Meie spetsialiseerumine plaatimisele tähendab, et meil on sügavad teadmised ja oskused selles valdkonnas, mis võimaldab meil pakkuda klientidele parimat teenust. Kuid meie teenuste valik ei piirdu ainult plaatimistöödega. Lisaks sellele pakume ka muid erioskusi nõudvaid ehitusteenuseid, et rahuldada meie klientide erinevaid vajadusi. Meie ettevõtte motoks on teostada ehitustööd kooskõlas sõlmitud lepingutega, hea ehitustava kohaselt, kvaliteetselt ja tähtaegselt. See tähendab, et me püüame alati täita oma lubadusi,

Dropdown

kõik artiklid

Ehitus- ja viimistlusseadmete RENT – Gremonte

Rendivalikus on krohvi-, pahtli- ja värvipritsid ning lisaks ka niiskusimurid, kompressorid ja plaadilõikurid. Meie renditavad ehitus- ja viimistlusseadmed taga
ssb.ee
Rendivalikus on krohvi-, pahtli- ja värvipritsid ning lisaks ka niiskusimurid, kompressorid ja plaadilõikurid. Meie renditavad ehitus- ja viimistlusseadmed tagavad Teile kordades kiiremini tehtud töö. Graco, Cura 100/2500, TriTech, Trotec, Remko, Sigma Värvipritsid Pahtlipritsid Krohvipritsid Niiskusimurid Plaadilõikurid käsitsi Plaadilõikurid veega Transporditeenus kliendi objektile ning rendivajaduse lõppedes tagasi Gremontesse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.