Rohkema info nägemiseks:

DELANTINA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DELANTINA OÜ kohta arvamuslugu!"

DELANTINA OÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte alustas oma tegevust 13.06.2013 aastal.Tegevusalaks on investeerimine: * ettevõtte omab korterit, mis on kajastatud kinnisvarainvesteeringuna ja mida renditakse välja; * ettevõtte investeerib börsil kaubeldavatesse aktsiatesse, fondidesse ja võlakirjadesse; * ettevõttel on 25% osalus PAO KVSZ (Ukraina) 24. veebruaril 2022 alustas Venemaa laialdast sõjalist rünnakut Ukraina. Selle tulemusena on Euroopa Liidu, Ameerika Ühendriikide,

Suurbritannia ja teiste riikide poolt kehtestatud mitmeid sanktsioone Venemaale ja Valgevenele.

Ettevõtte juhtkond analüüsis seoseid sanktsioneeritud ja sõjalise piirkonnaga ning hindas tõenäolisi riskistsenaariume. Aruande koostamise ajal teostatud analüüside ja hetkel valitseva olukorra põhjal hindab juhtkond, et sõjast tingitud majanduskeskkonna muutused avaldavad olulist kaudset mõju Ukraina sidusettevõtte tegevusele. Sellest tulenevalt veebruaris 2022a. otsustasid aktsionärid muuta Ukraina ettevõtetesse investeeringute kajastamise meetodit, kuna varem kasutatud kapitaliosaluse meetodit ei ole võimalik rakendada. 2021.aasta aruande koostamisel kasutusele võetud soetusmaksumuse meetod rakendati ka tagasiulatuvalt. Ettevõtte juhtkond jälgib olukorda tähelepanelikult ja rakendab vajadusel meetmeid sündmuste ja olukordade mõju leevendamiseks. Hetkeolukord on ebakindel ja kiiresti muutuv, millest tulenevalt ei ole juhtkonnal käesoleva raamatupidamise aastaaruande kinnitamise ajal võimalik anda kvantitatiivseid hinnanguid võimaliku mõju kohta ettevõttele.

Käesolev raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes ettevõtte tegevuse jätkuvuse printsiibist. Tänasepäeva seisuga ei põhjusta juhtkonna hinnangul aruandekuupäeva järgsed sündmused märkimisväärset kahtlust ettevõtte suutlikkuses jätkata jätkuvalt tegutsevana.

TULUD, KULUD, KASUM

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu 30 000 30 000

Lühiajaliste kohustuste 1,58 1,40 kattekordaja (kordades)

ROA (%) 4,21% 4,98%

ROE (%) 9,00% 12,09%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100 (cid:127)

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100

OÜ Delantina on jätkuvalt tegutsev ja järgnevatel perioodidel kavatseb jätkata tegutsemist samadel tegevusaladel.

OÜ-s Delantina palgalist tööjõudu ei ole. Juhatuse ja nõukogu liikmetele tasu ei makstud.

DELANTINA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.