Rohkema info nägemiseks:

FB ASSET MANAGEMENT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 932; jälgijaid - 77. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FB ASSET MANAGEMENT kohta arvamuslugu!"

FB ASSET MANAGEMENT AS hetkeolukord

Juba 932 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 77 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,1 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS FB Asset Management põhitegevusalaks on fondide valitsemine (väikefondi valitseja). 2022. aastal valitseti ühte alternatiivset lepingulist mitteavalikku investeerimisfondi - FB Opportunity Fund. Fondi kasum 2022.a eest oli ca 171 tuh. eurot ning fondiosaku puhasväärtus (NAV) kasvas 2022. aasta jooksul 13,67%, kuigi jääb oluliselt madalamaks võrreldes selle tipptasemega 2020.a jaanuari lõpu seisuga. Fondi strateegia 2022. aastal eriti ei muutunud, kuna see kinnitas oma efektiivsust.

FB Asset Management AS ei saanud 2022. aastal teenustasutulu, kuna tema poolt valitseva FB Opportunity Fund-i tingimuste kohaselt fondivalitsejale makstakse üksnes edukustasu juhul, kui fondiosaku puhasväärtus ületab selle ajaloolise kõrgeima kuu lõpu taseme. Osaku puhasväärtuse ajalooline kõrgeim tase oli 2020. aasta jaanuaris.

FB Asset Management AS kavatseb jätkata tegevust lähiaastatel, vaatamata sellele, et 2021-2022. aastatel ei teenitud valitsemis- ega edukustasu tulu: eelmiste perioodide jaotamata kasum võimaldab katta vajalikke kulusid mitme aasta jooksul, investorid on huvitatud FB

Opportunity Fund-i tegevuse jätkamisest, fondi tegevus on olnud alates 2020.a aprillist edukaks. 2022. aasta jooksulu kaasati fondi ka uusi investoreid.

Fondi strateegia kinnitas oma efektiivsust eelmise kahe aasta jooksul, seega 2023. aastal kavatseme jätkata kauplemist selle järgi, pidevalt täiendades ja arendades seda, et maanduda riske ning tõsta tulu. Loodame ka uute investorite tulekule FB Opportunity Fund-i.

FB Asset Management AS-i peamised finantssuhtarvud:

Näitaja Valem 2022 2021

Lühiajaliste Käibevara / kohustuste Lühiajalised 144,9 164,62 kattekordaja kohustused

Puhaskasum/((Omakapital

Omakapitali aasta alguses + -4,4% -4,0% puhasrentaablus Omakapital aasta lõpus) x 0,5)

FB ASSET MANAGEMENT AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.