Rohkema info nägemiseks:

LAGOON GLOBAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1266; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LAGOON GLOBAL OÜ kohta arvamuslugu!"

LAGOON GLOBAL OÜ hetkeolukord

Juba 1266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lagoon Global OÜ põhitegevusalaks on vabaaja- peamiselt kalastuse ja merendusega seotud kaupade ja toodete müük, vahendamine, ekspedeerimine ning transport.

Ettevõtte asutati 2013. aastal ning tollal oli peamiseks tegevusalaks Euroopast kaupade eksport ning transport Venemaale ning teistesse CIS riikidesse. Peale järgnevate aastate geopoliitiliste muudatuste toimumist tuli ettevõtte tegevus ümber suunata ning otsima hakkasime võimalusi, kuidas erinevaid tooteid ja kaupu pigem Euroopasse importida. Kuni aastani 2017 ettevõttes äritegevust ei toimunud, seni kuni õnnestus allkirjastada leping Venemaa suurima lõbusõidupaatide tootjaga Volzhanka (praegu VBOATS).

Lagoon Globali peamiseks ülesandeks sai diilervõrgustiku ülesehitamine Euroopas ning toodete müük, vahendus ja transport üle Euroopa.

Samal ajal sai sõlmitud veel mõned lepingud teiste Venemaa tootjatega nende kaupade turustamiseks

Euroopas.

2019. aastal oli teiseks kvartaliks oli töökoormus juba piisavalt suur, et sai tööle võtta esimese põhikohaga töötaja ning 2021. aastal ka teine. 2019. aasta alguseks oli välja ehitatud Euroopa äripartnerite võrgustik.

Euroopas turustatavaid tooteid hakati näitama ka erinevatel erialamessidel Norras, Soomes, Rootsis,

Saksamaal, Eestis ja Lätis. 2020. aasta lõpuks oli Lagoon Global OÜ poolt Euroopa äripartneritele müüdud ja tarnitud ca 800 4,6 kuni 10 meetrist alumiiniumkorpusega lõbusõidu- ja kalastuspaati. 2020. aasta lõpus algasid uued läbirääkimised VBOATSiga uue lepingu sõlmimiseks järgenval perioodi koostöö jätkamiseks.

2021. aasta esimestel päevadel oli selge aga, et lepingu pikendamise osas kokkulepet ei saavutata, kuna tarnija poolt seatud tingimused oleks ettevõtte tegevuse ära piiranud selliselt, et igasugune muu tegevus oleks pidanud soiku jääma. 2021. aasta esimese kvartalis tarnisime ära viimased lepingulised mootorpaadid ning kogu äritegevus VBOATSi ja Lagoon Globali poolt välja ehitatud võrgustiku vahel läks üle otsetarneteks tehase ja Euroopa diilerite vahel.

VBOATSiga koostöö lõppemine avaldub kindlasti ka meie majandustulemustest 2021. aastal. Eeldatav käibelangus ca 50-60%, kasumi langus ca 50%.

2020. aastal alustasime ka oma veebipoe www.revalgrade.com väljaarendamist, pakkumaks veel laiemat vabaaja veetmiseks mõeldud tootevalikut oma klientidele. Peamiseks tootevalikuks oli planeeritud kummipaadid, jääkalastustelgid ning kõikvõimalik lisavarustus kalastuspaatidele. Veebipoe arendamine ning seal müüdavate kaupade otsimine on järjepidev protsess ning seda jätkame ka järgenvatel aastatel.

Peamiselt turustatavad artiklid on täispuhutavad kalastuspaadid ja jääkalastustelgid.

2021. suvel lõpetasime koostöö RH Alurad GMBH-ga ning veebipoe www.rh-rims.com haldamise, kuna saadud käive ning tulu ei katnud kogu koostöö jooksul ära tekkinud kulutusi.

Peamise koostööpartneri VBOATSiga lõppenud lepingust tulenev tühimik õnnestus 2021. aasta suvel asendada Peterburi mootorpaaditootja toodanguga MASTERPRO. Leping sai sõlmitud paatide tarneks 2021. aasta teiseks pooleks ning 2022. aasta tarneteks.

2021. aasta alguses alustasime rendipinnal Maardus tootmis-ja laopinna väljaehitamist. Peamiseks eesmärgiks on oma kaupade ladustamise, haldamise ning ka mootorpaatide lõppkomplekteerimise võimekuse kasvatamine järgnevateks aastateks. Eeldatav investeering arendustegevusteks on ca 50.000

Eurot. Renditaval pinnal on plaanis Lagoon Global OÜ poolt teostada peamiselt kauba lähetamisega seonduvaid tegevusi ning mootorpaatide kaubamärgi MASTERPROga seonduvate tegevuste teostamiseks.

Tootmisprotsessi poole jaoks arendatav pind renditakse välja ettevõttele KSHS EUROPE OÜ, kes alustab 2021. aasta algusest VICTORY BOATS kaubamärgi all toodetavate paatide tootmist ja lõppkomplekteerimist.

LAGOON GLOBAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.