Rohkema info nägemiseks:

HUMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2233; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HUMAN OÜ kohta arvamuslugu!"

HUMAN OÜ hetkeolukord

Juba 2233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Human OÜ põhitegevuseks on Human 2.0 haridusprogrammi elluviimine ja elluviimisele kaasaaitamine.

Programmi eesmärk on õpetada iseseisvalt probleemidest vabanema arendades selleks vajalikke isikuoskuseid.

Tulemusena kasvab oluliselt võimekus elukvaliteeti juhtida. Programm koosneb Practical Consciousness kursuste seeriast, veebinaridest, loengutest, salvestitest, raamatutest ja nõustamisest.

2022. aastal toimus ettevõtmise müük Sihtasutusele Practical Consciousness, eesmärgiga suurendada ettevõtmise potensiaali ja ressursse teise ettevõtte kaudu ning laienemist välisturgudele.

Ärisuuna müügiga toimus ka brändimuutus: Teadliku Muutuse Kunst muutus rahvusvaheliseks Practical Consciousness brändiks. Human OÜ jätkab Practical Consciousness kaubamärgi omanikuna. Kaubamärk Practical Consciousness registreeriti mitmes riigis. Koos kaubamärgi kasutamisõiguse edastamisega anti üle intellektuaalse vara kasutamise õigus. Human OÜ saab nende kasutamise eest tulu.

"Practical Consciousness" Freeing Yourself from Emotional Addiction to Live a More Joyful Life" inglise keelne raamat on toodud rahvusvahelisele turule. Raamat on avaldatud paber- ja e-raamatuna Amazoni ja Kindle keskkondades, audioraamat on avaldatud Audible keskkonnas.

Toimub raamatu tõlkimine eesti, saksa, hispaania ja prantsuse keeltesse. Ingliskeelne raamat on teistkordsel toimetamisel.

Tegeleti Practical Consciousness brändbooki lõpetamise ja implementeerimisega.

Jätkasime veebipõhise loengusarjaga "Vestlused Ingvariga: Inimese areng - teekond läbi elu".

2022.a müügitulu oli 628 858 eurot (2021.a. 395 214 eurot).

Juhatus koosneb kahest liikmest ning juhatuse liikmetele maksti 2022.a. tasusid 27 538 eurot (2021.a. 25 775 eurot).

2023. aastal jätkame Practical Consciousness Sihtasutusega tihedat koostööd.

HUMAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.