Rohkema info nägemiseks:

SINU TERVISETUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2276; jälgijaid - 6. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta SINU TERVISETUBA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sinu Tervisetuba pakub juba üle 10 aasta Tabasalus massaažiteenust. Meil tegutsevad massöörid on läbinud hulganisti erialaseid kursuseid, koolitusi ja omavad kutsekvalifikatsiooni. Kui jääte hätta massaaživaliku tegemisel, siis aitame leida just teile sobivaima massaažiliigi. Pakume ka sporditraumade ja ülekoormusvigastuste puhul kinesioloogilise teibi paigaldamist. Lisaks osutame töötervishoiu teenuseid ettevõtetele, nende juures ja meil kohapeal. Kasutame ja pakume müügiks kvaliteetseid looduslikke tervisetooteid, kinesioteipe, hooldus- ja eeterlikke õlisid kehale ja vaimule.

Meile tulles leiate eest hubase massaažitoa, kus unustate argipäeva mured ning saate nautida lõõgastavat  või ravimassaaži.

Olete oodatud!

Massöör Leila

Massaaži vastu hakkasin huvi tundma juba ammu, ühel hetkel tunduski loogiline seda ka õppima minna. Asusin taaskord koolipinki – Eesti Massaaži- ja Teraapiakoolis, mille lõpetasin 2012 a juunis. Läbisin massööri õppekava, mis sisaldas endas lisaks erinevatele massaažidele ka anatoomiat, füsioloogiat, patoloogiat, kinesioloogiat jne. Samaaegselt õpingutega alustasin ka erinevate massaažiliikide praktiseerimist. Oman rahvusvaheliselt tunnustatud Kutsekvalifikatsiooni Massöör tase 5. Eeltoodule lisaks olen ennast täiendanud erinevatel massaažialastel kursustel ja koolitustel, nagu mee-, kupu- ja tselluliidimassaaž, laste-ja beebimassaaž, kinesioteipimine, laavakivimassaaž, valgus-ja värviteraapia. Kõigi nende õpingutega olen saanud põhjalikud teadmised massaaži olemusest, kasulikkusest ja võimalustest ning enesetäiendamine selles valdkonnas jätkub.
Mulle väga meeldib minu töö! Suur rõõm on kohtuda erinevate inimestega ja näha rahulolevaid nägusid, kui olen pakkunud leevendust pingetele või lihtsalt head enesetunnet.
Olen tänulik iga tagasiside eest, sest see aitab mul areneda ja pakkuda teile ikka paremat teenust.

Teen teile massaaži esmaspäevast- reedeni.
Broneerige aeg: +372 50 60 645

Peatse kohtumiseni,
Massöör
Leila Krents

SINU TERVISETUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Gerda L.

Tõeline lõõgastus! Massaaž aitas mul pingetest vabaneda.

- Liisa R.

Olen väga rahul oma massaaži kogemusega. Tundsin end pärast seda nii lõdvestununa.

- Raul U.

Väga professionaalne ja meeldiv keskkond. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 klassikalise massaaži eelist igapäevasele tervisele

Klassikaline massaaž, tuntud ka kui Rootsi massaaž, on ajalooline teraapia, mida on sajandeid kasutatud tervise ja heaolu edendamiseks. Seda massaaži iseloomustavad pikad, voolavad tõmbed, sõtkumine ja õrn lihaste manipuleerimine. See pole ainult vähestele mõeldud luksus; see on tervise turgutaja paljudele, pakkudes mitmeid eeliseid, mis võivad igapäevaelu paremaks muuta. Klassikaline massaaž põhineb Lääne anatoomia ja füsioloogia kontseptsioonidel, erinevalt Ida massaažitehnikatest, mis keskenduvad energiatööle. See on mõeldud kogu keha lõõgastamiseks, kuid see läheb kaugemale kui ainult

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võidelda seljavaluga? Siin on mõned massaažitehnikad, mis võivad aidata

Seljavalu on laialt levinud probleem, mis mõjutab miljoneid inimesi kogu maailmas ja võib oluliselt piirata elukvaliteeti. See võib tuleneda mitmesugustest tegu
ssb.ee
Seljavalu on laialt levinud probleem, mis mõjutab miljoneid inimesi kogu maailmas ja võib oluliselt piirata elukvaliteeti. See võib tuleneda mitmesugustest teguritest, nagu lihaspinged, kehv rüht, väljasopistunud kettad ja degeneratiivsed seisundid nagu artriit. Juurpõhjuse mõistmine on oluline efektiivse ravi saavutamiseks. Istuv eluviis, liikumise puudumine ja vale tõstmistehnika võivad aidata kaasa seljavalule. Nende tegurite käsitlemine võib aidata ennetada ja leevendada ebamugavustunnet. Massaažiteraapia võib olla tõhus viis seljavalust vabanemiseks. See aitab vähendada lihaspingeid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.