Rohkema info nägemiseks:

INFONET DC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1372; jälgijaid - 28. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INFONET DC OÜ kohta arvamuslugu!"

INFONET DC OÜ hetkeolukord

Juba 1372 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Andmekeskus on spetsialiseeritud hoone, mis on orienteeritud serverite ja võrguseadmete hoidmiseks ning klientide liitumiseks Interneti võrgukanalite kaudu. Andmekeskuse funktsioonid: informatsiooni ümbertöötlemine, hoidmine ja jaotamine. Ettevõtted pööravad üha rohkem tähelepanu IT-ressursside kontrollimisele. See on seotud IT-tehnoloogiate arenguga. Firmad vajavad püsivat ja kiiret internetiühendust seadmete lakkamatuks tööks ja näitamaks oma olemasolu võrgus. Omada ja hallata selliseid seadmeid, mis saaksid selliste nõudmistega hakkama, ei ole paljude väikeste firmade jaoks jõukohane. Neid nõudmisi arvesse võttes, algas suurte hoonete ehitus, kuhu oleksid paigaldatud süsteemid, mis vastaksid infotehnoloogia kõrgetele nõudmistele. Praegusel ajal tunnevad paljud firmad vajadust andmekeskuste järele, kuhu oleks võimalik paigutada ja hoida oma servereid. Tüüpiline andmekeskus koosneb suurest infrastruktuurist, mis sisaldab endas serveri seadmeid. Seadmed töötlevad ja hoiavad informatsiooni ning samuti edastavad ka informatsiooni andmekeskuse ja tarbijate vahel. Andmekeskustesse on paigaldatud konditsioneeridest koosnev infrastruktuur, mis tagab hoones õiget temperatuuri ja niiskuse taset. Need nõudmised on vajalikud eriolukordade tarbeks (kui lakkab töötamast elektrivõrk või/ja signalisatsioon). Andmekeskused nõuavad suuri kulutusi nii ehituse etapil kui ka teenindamisel.

Samal ajal olid andmekeskuse ehitamise projekti rakendamise stiimulid sellised tegurid nagu:

Seadmete arvu suurenemine tarbitud ressursside suurenemise ja nende paigutamiseks piisava ruumi puudumise tõttu

Vajadus ühendada olemasolevad serverid üheks ressursiks;

Vajadus andmete ja muude seadmete tsentraliseeritud haldamise järele;

Ettenägematute olukordade ennetamine, mis võivad kahjustada kalleid seadmeid.

Infonet DC –i andmekeskus on rikketaluv integreeritud tsentraliseeritud süsteem, mis on loodud äriprotsesside katkematu automatiseeritud töö tagamiseks kõrge tootlikkuse ja pakutavate teenuste kvaliteediga.

Kuna andmekeskus on keeruline insenerirajatis, mis koosneb üksteisega rangelt integreeritud süsteemidest, sõltub andmekeskuse elujõulisus ja vastavalt kogu nende äristruktuur nende hästi koordineeritud ja tõhusast toimimisest.

Peamised andmekeskusteenuste tarbijad on ettevõtted, kus informatsioon ja selle edastamise kiirus muutuvad tõhususe võtmeteguriteks, kui kogu ettevõtte stabiilsus sõltub IT-infrastruktuurist.

2018. aastal alustati andmekeskuse ekspluateerimist. Andmekeskus on ehitatud vundamendist alates nii, et serverite tingimused oleksid nii töökindluse kui turvalisuse osas ideaalsed.

Meie andmekeskuse põhitegevus:

Varustuse paigutus

INFONET DC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.