Rohkema info nägemiseks:

RETAIL ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid ja erksaid juuksevärve, kosmeetikatooted USA-st, Soomest ja Inglismaalt. Kõik tooted on orgaanilised!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled kunagi unistanud sellest, et saaksid end ümbritseda kvaliteetsete, erksate ja orgaaniliste toodetega, mille päritolu ulatub kaugemale kui sinu koduriigi piirid? ColorVibes internetipood toob sulle just seda kogemust! Oleme sinu usaldusväärne allikas juuksevärvidest, kosmeetikast ja vitamiinidest, mis on pärit otse USA-st, Soomest ja Inglismaalt.

Meie valikus olevad juuksevärvid on tuntud oma intensiivsete ja elavate värvitoonide poolest. Lisaks on meie kosmeetikatooted rikkad pigmentide poolest, mis rõhutavad sinu loomulikku ilu. ColorVibes garanteerib sulle alati kvaliteetseid ja erksaid tooteid, mis tõstavad sinu enesekindlust uuele tasemele.

Oleme uhked, et toome \"välismaa\" sinu lähemale. Meie valikus on tooteid, mis on pärit USA-st, Soomest ja Inglismaalt, tuues sulle maailma eri nurkadest pärit ilutraditsioonid ja trendid. Olenemata sellest, kas soovid endale trendikat juuksevärvi või uusimat kosmeetikatoodet, leiad need meie poest.

Meie usume, et ilu ei peaks tulema looduse arvelt. Seetõttu on kõik meie e-poes saadaval olevad tooted 100% orgaanilised. See tähendab, et saad nautida imelisi tooteid, mis on sõbralikud nii sinu nahale kui ka keskkonnale.

Unusta pikad ooteajad! Kõik meie e-poes saadaval olevad tooted on alati kohapeal olemas. See tähendab, et saad oma lemmiktooteid nautida kohe pärast tellimuse esitamist. Meie kiire ja turvaline ostuprotsess tagab sulle sujuva ostukogemuse, mida väärid.

ColorVibes ei ole lihtsalt internetipood. Oleme sinu ilupartner, kes aitab sul avastada uusi võimalusi ja väljendada oma individuaalsust läbi värvide ja looduslike ilutoodete. Meie vitamiinid ja toidulisandid on loodud spetsiaalselt selleks, et parandada sinu naha, küünte, juuste ja üldist tervist. Oleme siin selleks, et toetada sinu ilu seestpoolt ja väljastpoolt.

Oleme uhked, et saame olla osa sinu ilurutiinist. Astu sisse meie värvidesse ja avasta maailm, mis on täis elu ja ilu. Külasta meie internetipoodi juba täna ja las ColorVibes muudab sinu ilu kirkamaks ja tervise säravamaks!

Colorvibes e-pood

RETAIL ESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria H.

Nende juuksevärvid on lihtsalt imelised! Ma armastan nende erksaid toone.

- Anna L.

ColorVibes on minu lemmik koht juuksevärvide ostuks. Suur valik ja kiire tarne.

- Erik P.

ColorVibes pakub suurepäraseid juuksehooldustooteid, mis on mu juuksed tervemaks muutnud.

RETAIL ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Retail Estonia on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse ja orgaanilise kosmeetika toodete e-poe müügile. See on ettevõte, mis on oma niši leidnud kvaliteetsete ja orgaaniliste kosmeetikatoodete müügiga, pakkudes klientidele laia valikut tooteid, mis on loodud nende ilu ja tervise parandamiseks. Ettevõte asutati 24. juulil 2013. aastal ja sellest ajast alates on nad keskendunud oma tootevaliku laiendamisele ja parandamisele. Nende peamised kaubaartiklid on Manic Pani, La Riche juuksevärvid, Coffe Dust silma-ja kehavärvid, küünte geelid ja vitamiinid. Need tooted on

Dropdown

kõik artiklid

Manic Panic professionaalne juuksevärv

Meie professionaalsed juuksevärvitooted ei paku mitte ainult esmaklassilist värvi, vaid pakuvad ka toitvat koostist, mis on loodud selleks, et hoida juuksed tun
ssb.ee
Meie professionaalsed juuksevärvitooted ei paku mitte ainult esmaklassilist värvi, vaid pakuvad ka toitvat koostist, mis on loodud selleks, et hoida juuksed tunduvad ja värsked. Siin on veelgi hämmastavamad funktsioonid: Rikkalik, sügavalt pigmenteerunud erksus, mis kestab kuni 40+ šampooni. Poolläbipaistev geelvalem vitraažilaadseks pealekandmiseks, mis aitab kaasa ka värvide paigutuse täpsusele. Ideaalne teravate ja kindlate joonte jaoks! Sisaldab kastoorõli ja piimhapet siledate, läikivate ja tervete juuste jaoks. Õrn happeline koostis aitab sulgeda juuste küünenaha ja lukustada värvi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.