Rohkema info nägemiseks:

SUZI LILLED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid lilli ja kingitusi

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kunst ja emotsioonid puhkevad õide Rahumäe Tee 23 asuvas lillepoes. Oleme pühendunud lillede ilu ja sõnumi edasiandmisele, pakkudes laia valikut käsitsi valmistatud kimbud, seaded ja pärgi.

Meie loojad

Meie lillepoes usume, et iga lilleseade on lugu, mis vajab jutustamist. Seetõttu on meie meisterfloristid tõelised kunstnikud, kes panevad oma südame ja hinge iga lilleseade loomisse. Nende kogemus ja oskus tõstavad esile lillede ilu ja süvendavad nende tähendust.

Kvaliteet ja värskus

Kvaliteet on meie jaoks esmatähtis. Kasutame ainult parimaid lilli ja rohelust, et tagada meie lilleseadete värske välimus ja pikk säilivusaeg. Oma kire värskete lillede vastu jagame hea meelega ka teiega.

Lillede keel

Lilledel on oma keel, mis väljendab emotsioone ja tundeid. Meie floristid tunnevad lillede tähendusi ja värvide jõudu ning aitavad teil valida õiged lilled igaks olukorraks. Olgu tegemist armastuse avaldamisega või kaastunde väljendamisega, meil on just see õige lilleseade.

Leiame meid lihtsalt

Meie lillepood asub Rahumäe Tee 23, Tallinnas, Alfredi pubi kõrval. See on ideaalne peatuspaik, kust saate leida lilled, mis toovad rõõmu teie ja teie lähedaste südamesse.

Tulge meie poe juurde külla ja laske end kaasa viia lillede maailma võluva kunsti ja emotsioonidega. Oleme siin, et tuua lillede ilu teie igapäevaellu ning muuta iga sündmus eriliseks ja meeldejäävaks hetkeks.

Võtke meiega ühendust:

SUZI LILLED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Küllike K.

Suzi Lilled on tõesti uskumatu lillepood. Nad on alati väga abivalmis ja annavad fantastilisi nõuandeid. Nad on alati valmis pakkuma kõige paremaid ja kvaliteetsemaid lilli!

- Reet R.

Suzi Lilled lilletareke on tõeline pärl. Nad on kõigis aspektides uskumatud. Nad pakuvad suurepärast kvaliteeti ja häid teenuseid.

- Riina R.

Kõik, mida Suzi Lilled lilletarekelt sai, oli väga kvaliteetne. Nad on alati väga abivalmis ja teevad väga häid töid.

Millised on floristika põhilised põhimõtted ja kunst?

Lilled on olnud inimkonna kultuuris ja ajaloos olulise tähendusega juba aastatuhandeid. Need kaunid looduse annid on mitte ainult kaunistuseks, vaid ka sümboliteks, mis kannavad endas tundeid, tähendusi ja lugusid. Floristika on kunst, mis keskendub lillede kujundamisele, kombineerimisele ja esitlemisele viisil, mis toob esile nende ilu ja emotsionaalse mõju. Selles artiklis uurime, millised on floristika põhilised põhimõtted ja kunst, mis on selle taga. Floristika põhimõtted: Värviteooria ja värvi kasutamine: Üks floristika põhilisi põhimõtteid on arusaam, kuidas värvid mõjutavad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas otsustada lõikelillede valimisel?

Lõikelillede valimine võib olla keeruline, sest erinevate lilledega kaasnevad erinevad värvid, lõhnad ja hooldusvajadused. Siin on mõned näpunäited, mis võivad
ssb.ee
Lõikelillede valimine võib olla keeruline, sest erinevate lilledega kaasnevad erinevad värvid, lõhnad ja hooldusvajadused. Siin on mõned näpunäited, mis võivad aidata teil lõikelillede valimisel otsustada: Valige vastupidavad lilled: Kui soovite, et lilled püsiksid kaua värskena, valige vastupidavad lilled nagu roosid, krüsanteemid, liiliad ja tulbid. Need lilled säilitavad oma ilu ja värskuse kauem kui teised lilled. Valige oma lemmikvärvid: Lillede valimisel on oluline ka värvi arvesse võtta. Valige värvid, mis sobivad teie kodu dekoratsiooniga või kingituse saaja maitsega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.