Rohkema info nägemiseks:

KEHAMEEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 307; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta KEHAMEEL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervis on meie kõige suurem vara ning selle hoidmiseks ja parandamiseks on oluline leida usaldusväärne ja professionaalne partner. Selleks on KEHAMEEL OÜ loodud – et toetada sind teekonnal tasakaalu ja terviseni läbi mitmekülgsete treeningute ning teraapiliste teenuste.

Meie juures pakume mitmekülgseid võimalusi tervise ja heaolu parandamiseks. Alustades treeningutest, mis on kohandatud just sinu vajadustele ja eesmärkidele, jätkates füsioteraapia ja massaaži teenustega ning lõpetades Hiina meditsiini teraapiatega – meie stuudio on terviklik tervisekeskus, kus saad leida tasakaalu keha ja meele vahel.

Meie müofunktsionaalse teraapia lähenemine võimaldab meil pakkuda individuaalset ja tõhusat abi erinevatele terviseprobleemidele. Olgu tegemist lihaspingete leevendamise või liikuvuse parandamisega, meie kogenud terapeudid on siin, et sind toetada ja juhendada.

Ja mis veelgi olulisem – meie hubane stuudio asub Pärnu kesklinnas, luues rahuliku ja meeldiva keskkonna, kus saad keskenduda täielikult oma heaolule ja enesearendamisele.

Oleme pühendunud sinu tervise ja heaolu parendamisele ning ootame sind avasüli meie stuudiosse. Ühine meiega ja avasta, kuidas tasakaal ja tervis saavad olla igapäevaelu lahutamatuks osaks.

Võta meiega ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse sinu tervise ja heaolu tagamiseks!

uuri lisaks

KEHAMEEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri T.

Suurepärased treeningud ja imeline atmosfäär.

- Marko F.

Olen saanud suurepärast abi oma vigastuste ravimisel.

- Laura P.

Massaaž oli tõeliselt lõõgastav ja aitas leevendada pinget kogu kehas.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Müofunktsionaalse teraapias 5 eelist igapäevaelus

Müofunktsionaalne teraapia on revolutsiooniline lähenemine tervise ja heaolu parandamisele, mis keskendub suu, näo ja kurgu lihastele. See hõlmab harjutuste seeriat, mis on mõeldud nende lihaste tugevdamiseks ja koordineerimiseks, mis võib avaldada sügavat mõju erinevatele igapäevaelu aspektidele. Müofunktsionaalse teraapia tuum on düsfunktsionaalsete hingamismustrite, neelamismehhanismide ja keele asendi korrigeerimine. Seda kasutatakse sageli selliste seisundite nagu uneapnoe, TMJ häired ja kõnepuuded käsitlemiseks. Meie mitmekesisele publikule, sealhulgas krooniliste valude käes

Dropdown

kõik artiklid

Lõplik juhend hiina meditsiiniteraapiate kohta

Hiina meditsiiniteraapiatel on tuhandete aastate pikkune rikas ajalugu. Juurdunud iidsetesse traditsioonidesse, on need praktikad arenenud empiirilise vaatluse
ssb.ee
Hiina meditsiiniteraapiatel on tuhandete aastate pikkune rikas ajalugu. Juurdunud iidsetesse traditsioonidesse, on need praktikad arenenud empiirilise vaatluse ja tervise ning haiguste filosoofiliste tõlgenduste kaudu. Need esindavad terviklikku lähenemist tervendamisele, rõhutades tasakaalu ja harmooniat kehas ning looduslikus maailmas. Hiina meditsiini filosoofia on sügavalt põimunud Taoistlike ja Budistlike põhimõtetega, mis pooldavad tasakaalustatud, mõõdukas ja loodusliku korraga kooskõlas elu. Tervise kontseptsioon Hiina meditsiinis ei ole ainult haiguse puudumine, vaid täielik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.