Rohkema info nägemiseks:

TOPPI PLAST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1573; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TOPPI PLAST OÜ kohta arvamuslugu!"

TOPPI PLAST OÜ hetkeolukord

Juba 1573 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDISELT

Toppi Plast OÜ on asutatud 19.08.2013. Oleme 1953 aastal asutatud perefirma tütarettevõte. Ettevõte kuulub konsolideerimisgruppi “Toppi

Group”, mille emaettevõte on Oy Toppi AB ja asukohariigiks on Soome vabariik.

Emaettevõtte peakontor ja tootmishooned asuvad Soome Vabariigis Espoos. Emaettevõttes on tööl 38 töötajat. Aastal 2013 avasime uue kontori

Lääne-Eestisse, Pärnusse. Tütarettevõte Toppi Plast OÜ Pärnus on spetsialiseerunud suurte tootesarjade tootmisele ning toodete edasisele arendusele. Toppi Plastis on 8 töötajat.

Lisaks standardtoodetele valmistame ka eritellimusel valmistatud tooteid. Meil on pikaaegsed oskused ja kogemused plastikutest, CAD-disainist ja tööriistade valmistamisest meie kaasaegses töökojas. Oleme võimelised teenindama oma kliente ulatuslikult disainist lõpptoote valmistamiseni. Mõistame klientide vajadusi ja pakume alati nende vajadustele vastavat lahendust nii maksumuselt kui funktsionaalsuselt. Meie head ja usaldusväärsed suhted tarnijatega tagavad parima tooraine iga lahenduse jaoks.

JUHATUS JA PERSONAL

Juhatus koosneb kahest liikmest: Pasi Toppi ja Kristel Magus. Toppi Plast OÜ juhatus pidas majandusaasta jooksul ühe koosoleku.

Personali pädevus, motivatsioon ja heaolu on peamised ettevõtte edutegurid. Eelmisel majandusaastal jätkasime ettevõtte personali professionaalsete oskuste arendamist ja sellele lisaks juhtivtöötajate koolitust. Majandusaasta lõpuks oli ettevõttel 7 töötajat.

MÜÜK

Ettevõtte väärtuse määrab tema müügiorganisatsiooni väärtus, sest maailm on täis suurepäraseid tooteid, millest keegi ei ole kuulnudki. Kasv nõuab investeeringuid ning täiendav müük nõuab planeerimist ja eelarvestamist. Eesmärk ei ole suurendada ainult müüki, vaid kasumlikkust ja toodete ning klienditeeninduse kvaliteeti. See tähendab, et müüki ei saa kiirendada, vaid tootmist ja planeerimist tuleb arendada üheskoos müügiga.

MAJANDUS

Ettevõtte maksevõime ja majandusnäitajad on head. Igakuiselt tegeletakse eelarvestamisega, rahavoogude prognoosiga ning analüüsitakse kasumiaruannet.

TOOTMINE

Oleme investeerinud uude tootmise juhtimissüsteemi, mille eesmärgiks on tugevdada konkurentsieelist odavamate tootmismaadega võrreldes.

Peamisteks eelisteks on tarnekiirus ja väiksemad tarnekogused suhteliselt madala hinnaga. Suudame välja selgitada ja mõista klientide vajadusi ning rakendame seda tootearenduse juhtimiseks. Meil on mitmeid klientidele kohandatud tootaied, mida saaks müüa ka teistele klientidele ning tööstusharudele. Ka uutele klientidele on pakkuda ainulaadset materjali- ja tootearendusoskust. Meil on mitmeid tipptooteid, mis vastavad autotööstuse ja meditsiinitööstuse tehnilistele nõuetele. Arenguvajadus keskendub peamiselt kliendipõhiste toodete kvaliteedile ja teenindusele ning kliendipõhiste lahenduste kavandamisele, mille juures võib siiski märgata süstemaatilise mõtlemise, teadmiste ja tegutsemismudelite puudulikkust. Meil on vajadus panustada toodetesse, pakenditesse ja klienditeenindusse, et oleksime konkurentsivõimelised muutuvatel turgudel. Ainuüksi kvaliteetsest tootest ei piisa, vaid selle ümber on palju muidki asju, mis vajavad tähelepanu. Kuigi tegemist on ettevõtete vahelise müügiga, siis tänapäeval on klienditeenindus ja pakend osa kvaliteetsest tegevusest.

LÕPETUSEKS

Lõppenud majandusaastat on iseloomustanud aktiivne planeerimine ja arendus. Tooraine hinnatõus ja tarneraskused seoses Ukraina sõjaga on sundinud meid vähendama jääke ning tõstma tootmise efektiivsust veelgi.

Töötajate juhitud tööturg on toonud kaasa töötajate vahetumist ning situatsiooniga kohanemine on nõudnud oma osa ressurssidest.

Üldises plaanis on olnud stabiilne aasta ning heade tavade välja töötamine jätkub.

Espoo, veebruar 2023

Pasi Toppi juhatuse liige

TOPPI PLAST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.