Rohkema info nägemiseks:

INFOCLOUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INFOCLOUD OÜ kohta arvamuslugu!"

INFOCLOUD OÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Alates aastat 2018 on Infocloud OÜ põhitegevusvaldkondadeks majandustarkvara Infocloud esindamine Balti riikides. Majandustarvara müük, juurutus, hooldus ning vastavasisuline koolitus (kursused kestvusega kuni 6 kuud) ja konsultatsioon. Tegevusalade alla kuuluvad ka kontori- ja arvutustehnika müük ning ettevõtete andmetöötluslike terviklahenduste projekteerimis- ja konsultatsiooniteenused.

Infocloud OÜ põhiliseks tooteks on Infocloud ERP ja Infocloud aruandlus. Infocloud OÜ 2022. aasta majandustegevus lõppes kasumiga. Kasum on auurem kui eelmisel aastal, mis näitab et kulutused uue toote arendusse olid suuremad. Täiendav panustamine uue toote arendusse, lubab meil aastal 2023 kasumit kasvatada.

2021. aasta majandusaruanne ei ole auditeeritud, kuna Infocloud OÜ ei ole vastavalt Raamatupidamise 14 lg 3 täidetud kaks tingimust kolmest: äriühingu müügitulu 640000 eurot, bilansimaht 320000 eurot ja töötajate arv 10.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Infocloud OÜ müügitulu 4782 eurot. Detailsem ülevaade müügitulu moodustanud komponentidest on kajastatud lisas "Müügitulu".

Infocloud OÜ 2022. aasta müük oli 100% Eesti sisene müük. Ettevõtte tegevus ongi põhiosas orienteeritud Balti turule.

2022. aasta Infocloud OÜ majandustegevuse tulem oli 2077 eurot kasumit.

Personal

Infocloud OÜ-s töötajad puuduvad.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Infocloud OÜ järgmise majandusaasta tegevus on suunatud Infocloud majandustarkvara aktiivsele müügile, juurutusele, konsultatsioonile ja tugiteenuse pakkumisele klientidele ja edasimüüjatele Samuti jätkatakse Infocloud ERP toote arendamist.

Infocloud OÜ juhatus on võtnud vastu otsuse, mille kohaselt tuleb rangelt jälgida , et ettevõtte kulude kasv oleks vastavuses ettevõtte tulubaasiga.

INFOCLOUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.