Rohkema info nägemiseks:

AUTOKIIRABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui keegi teid ei aita ja te suutsite meid leida, siis kutsuge endale appi Autokiirabi. Kõiki töid teostab diplomeeritud insener!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Autokiirabi sündis 2013. aastal, kui mõistsime, et kiire elutempo keskel on auto rikkekorral vajalik kiire ja usaldusväärne lahendus. Eesmärgiks seadsime pakkuda autodiagnostikat ja remonditeenust kliendi enda koduõuele või töökohale, vähendades seeläbi sõiduki ootamisaega teeninduses ja klientide vaeva selle toimetamisel sinna.

Alustasime väikese meeskonnaga, kellel oli sügav kirg autode vastu ja aastatepikkune kogemus sõidukite hoolduse ja remondi alal. Juba algusest peale keskendusime kvaliteetsetele teenustele ja klientide rahulolule.

Aja jooksul oleme omandanud erilise ekspertiisi Peugeoti sõidukite hoolduse ja remondi valdkonnas. Meie meeskonnas on mitmeid endisi esinduse töötajaid, mistõttu tunneme Peugeoti sõidukeid nagu oma viit sõrme. See võimaldab meil pakkuda kiireid ja efektiivseid lahendusi, mis säästavad klientide aega ja raha.

Autokiirabi on alati olnud klientide rahulolu keskmes. Me ei soovi, et auto hooldus ja remont oleksid segased ja ebamõistlikult kallid kogemused. Seetõttu räägime klientidega selgelt ja avatult, seletame probleemid lahti ning näitame vajadusel vigu. Soovime, et iga klient mõistaks täpselt, mida me teeme ja miks.

Kui klient otsib alternatiive kallitele teenindustele, oleme valmis aitama leida soodsaima võimaluse. Meie eesmärk on olla mitte ainult kiire ja usaldusväärne teenusepakkuja, vaid ka klientide murede lahendaja.

Autokiirabi pakub mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad autodiagnostikat, käivitusabi, rehvivahetust, remonti ja varuosade vahetust, kütuseabi, tehnilist nõustamist, veermiku ja pidurite remonti, õlivahetust ning hooldustöid. Oleme klientidele olemas kõikides nende sõidukitega seonduvates küsimustes.

Meie teekond on olnud pikk ja täis õppimist, kuid me ei kavatse peatuda. Plaanime laiendada oma teenuseid ja geograafilist ulatust, et jõuda veelgi enamate autoomanikeni, kes vajavad kiiret ja usaldusväärset abi. Meie kirg sõidukite vastu ja pühendumine klientide rahulolu saavutamisele on meie juhtivaks jõuks ning jätkame selle tee käimist.

Täna on Autokiirabi siin, et pakkuda kiiret ja taskukohast lahendust su sõiduki muredele. Oleme sinu usaldusväärne partner ja oleme alati valmis aitama sind su sõidukiga seotud probleemidega!

Koduleht

AUTOKIIRABI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Malle R.

Väga abivalmis meeskond, suur aitäh!

- Norman L.

Kiire ja professionaalne abi.

- Erkki T.

Kvalifitseeritud tiim ja kiire töö!

AUTOKIIRABI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Autokiirabi on ettevõte, mille põhitegevusala on mootorsõidukite hooldus ning remont (EMTAK 45201). See on spetsialiseerunud erinevatele mootorsõidukitele, pakkudes kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, mis hõlmab nii hooldust kui ka remonti. OÜ Autokiirabi on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas. Aruandeaasta äritulud näitasid märkimisväärset kasvu, ulatudes 82 819 euroni. See on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aruandeperioodiga, kus tulu suurenes 30 471 euro võrra. See tõus näitab ettevõtte pidevat

Dropdown

kõik artiklid

Rehvivahetus - oluline sõiduki turvalisuse tagatis

Sügis on käes, talve saabumine on vaid mõne nädala kaugusel ning selleks on aeg hakata mõtlema oma sõiduki talvisele ettevalmistusele. Üks olulisemaid aspekte s
ssb.ee
Sügis on käes, talve saabumine on vaid mõne nädala kaugusel ning selleks on aeg hakata mõtlema oma sõiduki talvisele ettevalmistusele. Üks olulisemaid aspekte selle protsessi juures on rehvivahetus. Sinu sõiduki rehvid on otseselt seotud sinu ja teiste liiklejate turvalisusega teedel. Selles artiklis uurime põhjalikumalt, miks rehvivahetus on nii oluline ning mida peaksid teadma selle protsessi kohta. Teedel sõitmise turvalisus sõltub suuresti sinu sõiduki rehvidest. Õiged rehvid tagavad parema haarduvuse teepinnaga, mis on talvistes tingimustes eriti oluline. Talverehvid on spetsiaalselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.