Rohkema info nägemiseks:

VS TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsed ehitustööd on meie peamine eesmärk. Pakume ehitiste viimistlusi ja lõpetusi ja seda kõige parima kvaliteediga. Meie anname nõu ja saadame kohale spetsialistid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

VS TRADE OÜ on pühendunud kvaliteetsete ehitustööde pakkumisele, olles end tõestanud kui usaldusväärne partner mitmetes ehitusprojektides. Meie eesmärk on tagada iga kliendi täielik rahulolu, pakkudes tipptasemel ehitiste viimistluse ja lõpetamise teenuseid.

VS TRADE OÜ keskendub kvaliteedile kõiges, mida teeme. Oleme uhked oma meeskonna üle, kes on kogenud spetsialistid, valmis viima ellu igasuguseid ehitusprojekte. Meie eksperdid ei ole lihtsalt ehitusspetsialistid, vaid ka nõustajad. Oleme siin, et jagada oma teadmisi ja kogemusi, et aidata teil teha informeeritud otsuseid oma ehitusprojekti osas.

VS TRADE OÜ mõistab aja tähtsust ehitustööde puhul. Meie meeskond on hästi organiseeritud ja suudab pakkuda kiireid ning tõhusaid lahendusi, ilma et kannataks kvaliteet. Lisaks ehitustöödele pakume professionaalset kindlustuskaotuste ülevaatust ja parandust. Meie eksperdid tagavad, et teie vara on kaitstud ning aitavad teil kindlustusjuhtumite korral kiiresti ja tõhusalt lahenduse leida.

Pakume laia valikut ehitiste viimistluse ja lõpetamise teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Olgu selleks siis kodu, kontor või ärihoone, oleme siin, et muuta teie visioon reaalsuseks. Meie spetsialistid viivad läbi põhjaliku kindlustuskaotuste ülevaatuse, tagades, et kõik kahjustused on hõlmatud. Kui on vajalik parandus, siis meie meeskond teeb selle kiiresti ja professionaalselt.

VS TRADE OÜ on teie usaldusväärne partner ehitustööde maailmas. Ühendage meiega juba täna, et saaksime alustada teie ehitusprojekti või aidata teil kindlustuskaotustega toime tulla. Teie rahulolu on meie prioriteet.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie ehitusprojektile või kindlustuskaotustele. VS TRADE OÜ - Kvaliteet, Usaldusväärsus, Tõhusus!

KONTAKT

VS TRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit K.

Kiire ja professionaalne. Ma pole kunagi olnud nii rahul ehitustöödega!

- Kristiina E.

VS TRADE OÜ lahendas mu kindlustuskaotuse kiiresti ja tõhusalt. Suur tänu!

- Marko S.

Nende meeskond on äärmiselt osav ja kogemustega. Soovitan neid igale ehitusprojektile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VS TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

VS TRADE OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevuseks on kindlustusseltside abistamine kahjujuhtumite ülevaatusel ja kahjude likvideerimisel. See on ülesanne, mis nõuab suurt tähelepanu detailidele, põhjalikku teadmist kindlustusmaailmast ja tugevat pühendumust klientide teenindamisele. VS TRADE OÜ on spetsialiseerunud kindlustusjuhtumite haldamisele, aidates kindlustusseltsidel hinnata kahjusid, mida võivad põhjustada erinevad juhtumid, alates liiklusõnnetustest kuni tulekahjude ja vargusteni. Nende eesmärk on tagada, et kõik kahjud oleksid õiglaselt hinnatud ja et kindlustusseltsid saaksid

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida VS TRADE OÜ oma ehitise viimistlemiseks ja lõpetamiseks?

Unistus täiuslikust kodust või äriruumist võib muutuda reaalsuseks vaid siis, kui iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja kvaliteet on tagatud. Teame, et iga eh
ssb.ee
Unistus täiuslikust kodust või äriruumist võib muutuda reaalsuseks vaid siis, kui iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja kvaliteet on tagatud. Teame, et iga ehitusprojekt on ainulaadne ning seetõttu keskendume VS TRADE OÜ-s mitte ainult ehitiste viimistlusele ja lõpetamisele, vaid ka teie unistuste täitmisel kasutatavale kvaliteedile. Meie meeskond mõistab, et ehitise viimistlus on see, mis muudab tavalise ruumi koduks või äriruumiks. Kasutame ainult parimaid materjale ja tipptasemel tehnikat, et tagada, et teie seinad, põrandad ja laed oleksid täpselt sellised, nagu olete unistanud. Oleme

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.