Rohkema info nägemiseks:

ARMEN EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peamiselt ehitusviimistluse ja üldehitustöödega, pakkudes kvaliteetseid ja läbimõeldud lahendusi alates 2013. aastast.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie meeskond on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteeditaju poolest ning oleme alati valmis pakkuma parimaid lahendusi.

Armen Ehitus OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud oma ala ekspertideks saamisele. Ettevõtte põhieesmärgiks on pakkuda klientidele kestvaid ja läbimõeldud lahendusi, säilitades samal ajal konkurentsivõimelise hinnataseme.

Armen Ehitus OÜ pakub mitmekülgset teenuste valikut, hõlmates ehitusviimistlust, üldehitustöid, keskküttesüsteemide remonti ja hooldust, ventilatsioonisüsteemide hooldust ja remonti ning palju muud. Ettevõte teostab ka kesküttesüsteemide surveteste vastavalt iga kahe aasta tagant taastatud nõuetele alates 01.02.2020.

Armen Ehitus OÜ on tänaseks teenindanud laia spektrit kliente, sealhulgas eraisikuid, kindlustusettevõtteid, korteriühistuid, kinnisvara- ja ehitusfirmasid. Ettevõte on tuntud usaldusväärse partnerina, kes järgib ehitusseadusest tulenevaid standardeid ja pakub kõikidele oma töödele 2-aastast garantii.

Armen Ehitus OÜ hinnakiri peegeldab ettevõtte pühendumust kvaliteetsetele teenustele konkurentsivõimelise hinnaga. Näiteks on plaaditööd saadaval alates 20 eurost ruutmeetri kohta, maalritööd alates 15 eurost ruutmeetri kohta ning siseuste paigaldus alates 35 eurost tükist.

Armen Ehitus OÜ kutsub kõiki kliente ühendust võtma, et leida koos parim lahendus nende ehitusvajadustele. Olenemata projekti mahust või keerukusest, on meeskond valmis pakkuma professionaalset ja personaalset teenust.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ARMEN EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo O.

Väga rahul teenusega, soovitan soojalt!

- Liina S.

Kiire ja täpne töö. Täname meeldiva koostöö eest!

- Kristiina P.

Suurepärane kvaliteet ja õigeaegne töö. Tänan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ARMEN EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Armen Ehitus OÜ alustas oma tegevust 2013. aastal. Peamiseks tegevusalaks on üldehitustööd. 2022 majandusaasta oli tunduvalt edukam, kui seda oli 2021. Ettevõtte müügitulu on oluliselt suurem, kui eelnevatel majandusaastatel. Olenemata energiakriisisist, on siiski Armen Ehitus OÜ motiveeritud 2023. majandusaastal veel rohkemgi kasvama ning müüki suurendama ning kulusid võimalikult väiksena hoidma.

Dropdown

kõik artiklid

5 jätkusuutlikku ehituspraktikat kaasaegses ehituses

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse keskkonnamõjust, on jätkusuutlikud ehituspraktikad muutunud enamaks kui lihtsalt trendiks; need on vajadus. ARMEN
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse keskkonnamõjust, on jätkusuutlikud ehituspraktikad muutunud enamaks kui lihtsalt trendiks; need on vajadus. ARMEN EHITUS OÜ on nende praktikate kaasamisel kaasaegsesse ehitusse esirinnas, et tagada, et tänased hooned ei ohustaks tulevaste põlvkondade heaolu. Jätkusuutlik ehitus hõlmab keskkonnasõbralike ja ressursitõhusate struktuuride loomist kogu nende elutsükli vältel. See tähendab mitte ainult hoone kujundamist ja ehitamist, vaid ka selle käitamist, hooldust ja lõpuks lammutamist. Meie klientidele, sealhulgas koduomanikele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.