Rohkema info nägemiseks:

PRIME COMMERCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie hooldusmeeskond on teie kinnisvara parim sõber, kes pakub professionaalset ja pühendunud teenust. Oleme siin, et hoida teie kinnisvara korras, säilitada selle väärtust ning luua teile meelerahu ja mugavust.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Prime Hoolduse meeskond tegi suurepärast tööd meie kiviplatsi puhastamisel. Nende keemiavabad puhastusmeetodid tõid kividele tagasi nende esialgse sära ning ümbritsev ala oli pärast tööd korralikult puhas.

- Saale H.

Olime meeldivalt üllatunud Prime Hoolduse meeskonna professionaalsusest kiviplatsi puhastamisel. Nende oskuslikud töövõtted ja täpne töö tagasid meie kivide puhtuse ning vuugivahed olid täidetud puhta liivaga.

- Sander U.

Prime Hoolduse meeskond ületas meie ootused kiviplatsi puhastamisel. Nad kasutasid tööstuslikke masinaid ja veendusid, et kõik kivid olid puhtad ning vuugivahed korralikult täidetud.

PRIME COMMERCE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Prime Commerce on ettevõte, mis alustas oma tegevust novembris 2013. See on nüüdseks olnud tegutsemas juba üle kaheksa aasta, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid transporditeenuseid. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on kaubavedu maanteel, mis hõlmab erinevaid kaupu ja materjale, alates toiduainetest ja lõpetades ehitusmaterjalidega. Lisaks sellele pakub OÜ Prime Commerce ka laia valikut muid transporditeenuseid, et rahuldada oma klientide erinevaid vajadusi. OÜ Prime Commerce'i tegevjuht on ettevõtte juhatuse liige, kes on pühendunud ettevõtte kasvule ja arengule. Ta

Dropdown

kõik artiklid

Kiviplatsi puhtus - Esmane mulje, mis jääb teie hoovi või kortermaja ette tulijale!

Kas olete kunagi mõelnud, kui oluline on kiviplatsi puhtus ja selle mõju esmamuljele? Prime Hoolduse meeskond on siin, et tagada teie kiviplatsi puhtus ja sära
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kui oluline on kiviplatsi puhtus ja selle mõju esmamuljele? Prime Hoolduse meeskond on siin, et tagada teie kiviplatsi puhtus ja sära ning jätta külalistele ja külastajatele meeldiv mulje. Meie keemia vaba puhastusmeetodid ning täpne ja professionaalne töö tagavad teie kiviplatsile särava väljanägemise ja pikaealisuse. Puhastusprotsess: Meie puhastustööd on täiesti keemiavabad, kasutades ainult puhast vett. Kasutame tööstuslikke masinaid ja õigeid töövõtteid, sealhulgas suure surveastmega ning õige düüsiga pesu. Raskematel juhtudel kasutame kuuma vett ja auru.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.