Rohkema info nägemiseks:

KALEV EST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 302; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KALEV EST OÜ kohta arvamuslugu!"

KALEV EST OÜ hetkeolukord

Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kalev EST OÜ peamiseks tegevusalaks 2022. aastal oli:

Põranda- ja seinakatete paigaldus (EMTAK 43331), sh - keraamiliste, betoonist või tahutud kivist seina- ja põrandaplaatide paigaldus - terratsopõrandate tegemine/valamine kohapeal - terratsotehnikas, marmorist, graniidist või kiltkivist seina- ja põrandakatete paigaldus - puitpõrandate, puidust seina- ja põrandakatete, k.a parketi paigaldus - paigaldustöödega seotud lihvimine, vahatamine, poonimine jms - vaipkatete, linoleumi jm elastsete põrandakatete paigaldus, k.a viimistlus - tapeedi jm elastsete seinakatete paigaldus - tapeedi eemaldamine - ahjude katmine keraamiliste kivide või plaatidega (v.a ahjude ladumine) - põrandate ja seinte plaatimine

Ettevõte lõpetas aruandeaasta kasumiga 132 eurot.

Ettevõttel on üks osanik, kellele arvestati tasusid summas 24 112 eurot.

2023. aruandeaastal on peamise tegevusalana planeeritud jätkuvalt põranda- ja seinakatete paigaldus. Planeeritav müügitulu 2023. aastaks on 36 000 eurot.

Omakapitali suurendamiseks on plaanis 2023. aastal teha sissemakseid osakapitali.

KALEV EST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.