Rohkema info nägemiseks:

GOGONANO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
GoGoNano on nanotehnoloogilisi puhastus-ja kaitsevahendeid pakkuv kaubamärk inimesele kes hoolib oma varast ja keskkonnast!
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

GoGoNano tooted on alati oluliselt paremad kui muud sarnased tooted. Nad on looduslikud ja keskkonnasõbralikud, mis muudab need minu jaoks veelgi atraktiivsemaks. Minu nahast jalatsite ja autovärvi pindadele on GoGoNano nanokaitsed toonud uue elu!

- Kalle K.

Kasutades GoGoNano nanokaitset oma sõidukite pindadele, olen kindel, et need jäävad kauaks ajaks puhtaks ja terveks. GoGoNano tooted on lihtsalt imed!

- Anni A.

Väga meeldiv kogemus GoGoNano tooteid kasutades! Olen alati olnud väga rahul selle kvaliteediga, mida ma saan. See on minu jaoks esmatähtis!

- Henry

Ülimalt lihtne oli kanda nanokaitset autole, peale poleerimist näeb auto välja just selline nagu ta oli salongis ostmise hetkel!

- Janne V.

Väga mugav kasutada ja töötab suurepäraselt. Pihustatud toote kandja püsib nüüd kenasti kuivana ka suure sajuga.

- Eha

Väga hea vahend, et hoida jalanõud kuivad ja puhtad! Kõik uued jalanõud (ja ka vanad ja puhastatud) saavad alati Stay dry kaitsekihi.

- Janne K.

Aastaid kasutanud ja kasutan kindlasti edasi!

- Kaia

Super vahend nii riietele, jalanõudele kui ka lapsevankrile.

Talvesaabastega jalad kuivad jälle 🙂

- Margit M.

Tõesti tekstiilist tossud muutusid veekindlamaks ja määrdunud jalatseid sai lihtsamalt niiske lapiga puhtaks tõmmata.

- Piret L.

Olen tootega rahul ja kindlasti ostan veel. Kasutasin nahast matkasaabastel ja tavalistel tossudel. Mõlemad veekindlad. Päris lompides ei käinud, kuid märjas pikas rohus jalad kuivad. Joped ka vihmaga kuivad.

- Janne

Olen juba mitu aastat kasutanud ja kasutan kindlasti ka edaspidi!

- Merike

Super toode! Heledad tekstiil-ja nahktooted töötlen alati Stay Dry-ga ja olen väga rahul.

- Adele

Super lapp. Imavus on mega. Ei jäta ebemeid. Vahvli pool aitab ka kinnikuivanud mustust eemaldada, sile pool viimistleb ning annab särava lõpptulemuse. Soovitan väga.

- Tarmo S.

Kasutasin klaaside puhastamiseks koos EcoGlass vahendiga. Pinnad said kõik ilma suurema vaevata puhtaks. Tavakaubandusest selliseid lappe ei leia.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GOGONANO OÜ tegevusaruanne 2022

Digital Trade Solutions OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on jaemüük posti või Interneti teel (EMTAK - 47911). See on kaasaegne ja innovaatiline ettevõte, mis on pühendunud digitaalsete lahenduste pakkumisele, et aidata ettevõtetel ja üksikisikutel oma äri laiendada ja kasvatada. 2022. aastal saavutas Digital Trade Solutions OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 49 912 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse kasvu ja tõhusa ärimudeli. Aruandeaasta kasum oli samuti muljetavaldav, ulatudes 16 713 euroni. See näitab, et ettevõte on

Dropdown

kõik artiklid

Nanotehnoloogia ajalugu: Uus teadus, mis muudab maailma

Jaapani teadlase Norio Taniguchi 1974. aastal kasutusele võetud termin “ nanotehnoloogia ” viitab materjalide nanomõõtmelisel tasemel projekteerimisele. Selle
ssb.ee
Jaapani teadlase Norio Taniguchi 1974. aastal kasutusele võetud termin “ nanotehnoloogia ” viitab materjalide nanomõõtmelisel tasemel projekteerimisele. Selles mõõteskaalas on materjalidel ainulaadsed omadused, mis erinevad nende makroskaala analoogidest. Nanotehnoloogia valdkond on oluliselt mõjutanud paljusid tööstusharusid, alates meditsiinist kuni elektroonikani, ning sellel on potentsiaali muuta meie maailma viisil, mida me veel ettegi ei oska kujutada. Selles artiklis süveneme nanotehnoloogia ajalukku selle algusest kuni praeguse hetkeni.   Nanotehnoloogia algusajad Kuigi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.