Rohkema info nägemiseks:

KIIKRI KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1015; jälgijaid - 70. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KIIKRI KODU OÜ kohta arvamuslugu!"

KIIKRI KODU OÜ hetkeolukord

Juba 1015 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 70 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kiikri Kodu OÜ omandas 2017. aastal Kiikri 6 kinnistu, kuhu projekteeriti kaks eksklusiivse arhitektuuriga viiekorruselist mereäärset korterelamut.

Kiikri 6 arendusega loodud terviklik elamukvartal rikastab piirkonna sotsiaalset taristut ja elukeskkonda. Haljasalade ja laste mänguväljakut rajades juhinduti kestliku haljastuse põhimõtetest. Arendus lõppes 2022. aasta sügisel ja aasta lõpus investeeris ettevõte uude arendusprojekti 2,1 miljonit eurot.

Kuni 2022.aastani kuulus Kiikri Kodu OÜ Metro Holding OÜ konsolideerimisgruppi. 2022. aastal korrastati ettevõtete struktuuri ning eraldati aktiivne arendustegevus passiivsetest investeeringutest. Kiikri Kodu OÜ liikus uude kontserni Metro Varad OÜ. 2022. aasta teisel poolel muutus olukord kinnisvaraturul märkimisväärselt ning Kiikri Kodu OÜ liitis endaga emaettevõtte Metro Varad OÜ ning omandas tütarettevõtted Metro

Capital Management SIA, Sporta 8 SIA ja Pirita tee 20a.

Kiikri Kodu OÜ ei teinud aruandeaastal kulutusi uurimis- ja arendustegevuse projektidele ning ei plaani nimetatud väljaminekuid ka järgmistel aastatel. Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline ning keskendub jätkuvalt pikaajalistele kinnisvarainvesteeringutele arvestades seejuures kinnisvaraturu tsükleid.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud sündmusi, mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Jätkunud on atraktiivsete kinnisvarainvesteeringute otsing ning läbirääkimised lisakapitali kaasamisest huvitatud kinnisvaraomanikega. Üldisest makromajanduslikust ebakindlusest tulenevalt on paljude projektide realiseerimine teadmata ajaks edasi lükatud, mistõttu on kapitalivajadus tavapärasest väiksem. Seetõttu on ka Kiikri Kodu OÜ teinud viimase poolaasta jooksul vaid ühe uue investeeringu.

Kiikri Kodu OÜ järgib konservatiivset investeerimispoliitikat, mistõttu võetakse minimaalseid finantsinstrumentidega seotud riske. Vabasid vahendeid hoitakse tähtajaliste deposiitidena ning valuuta-, intressimäärade muutuse ega börsil kaubeldavate instrumentidega seotud riske ei võeta.

Ettevõtte juhatus on kolmeliikmeline. Aruandeperioodil juhatusele tasu ei makstud. Töötajaid ettevõttes ei ole. Ettevõtte aktiivset tegevust juhib

Metro Capital OÜ sõlmitud projektijuhtimislepingu alusel.

Peamised suhtarvud ja näitajad 2022 2021

Varad 6 893 745 14 608 235

Varud 0 13 940 200

Kohustised 134 354 13 823 561

Omakapital 6 759 391 784 674

Likviidsuskordaja (käibevara/lühiajalised 35,4 2,6 kohustised)

Omakapitali määr 98% 5% (omakapital/varad)

Sõlmitud võlaõiguslikke 17 70 müügilepinguid aastas (tk)

Sõlmitud võlaõiguslikke 4 790 000 21 432 000 müügilepinguid aastas (EUR)

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.