Rohkema info nägemiseks:

FRAGRANCE GALLERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksklusiivsete parfüümide ning kehahooldustoodete edasimüüja ning pakume kõrgkvaliteetseid lõhnaelamusi ja unikaalseid kingitusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Fragrance Gallery OÜ-sse, kus õhk on täidetud Eriliste Lõhnadega! Meie galerii pole lihtsalt pood; see on sihtkoht neile, kes hindavad elu peenemaid asju. Me usume, et lõhn on isiklik allkiri, peen vihje inimese stiilile ja graatsiale. Seetõttu oleme kureerinud erakordse kollektsiooni parfüüme ja kehahooldustooteid, mis kõnetavad hinge.

Tallinna munakivitänavatelt avanevad meie uksed lõhnamaailma imedele. Iga meie kollektsiooni lõhn on hoolikalt valitud, et see vastaks meie klientide kõrgetele standarditele. Meie missioon on lihtne: Pakume erakordset valikut parfüüme, kehahooldustooteid ja ainulaadseid kingikorve, mis on mõeldud meie klientide nõudlikele maitsetele.

Meie riiulitel on eksklusiivseid marke ja haruldasi leide, alates ajatust elegantsist BOADICEA THE VICTORIOUS kuni uuendusliku vaimuga A Lab on Fire. Olgu teie sooviks Acqua Di Stresa värske rõõmsameelsus või Ormonde Jayne sügav võlu, meie galerii on parfümeerikunsti tunnistus.

Neile, kes soovivad tuua lõhnalukstuuri oma koju, pakume valikut aromaatseid küünlaid, difuusereid ja pihusteid TEATRO Fragranze Uniche'lt. Ja täiusliku kingituse jaoks on meie eritellimusel valmistatud kingikorvid hoolikalt kokku pandud, tagades igaks sündmuseks peenuse puudutuse.

Fragrance Gallery OÜ-s oleme me enamat kui parfümeeria; me oleme traditsiooni hoidjad, mis tähistab lõhna ilu igas elu aspektis. Alates käega valitud parfüümi isiklikust puudutusest kuni õrnalt lõhnastatud kodu ambientse võluni kutsume teid avastama meie galeriid ja leidma oma täiusliku lõhna.

Külastage meid aadressil Müürivahe 24 või Lembitu 8 Tallinnas või ühendage meiega läbi meie sotsiaalmeedia kanalite. Haarake Eriliste Lõhnade järele ja laske oma lõhnal jutustada teie lugu.

Maailma jaoks, mis lõhnab kaunilt, astuge sisse Fragrance Gallery OÜ-sse – teie lõhnapühakotta.

Kontakt

FRAGRANCE GALLERY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu K.

Soovitan kõigile, kes hindavad kvaliteeti ja eksklusiivsust.

- Mart M.

Olen äärmiselt rahul oma ostudega siin galeriis.

- Jaanika T.

Suurepärane koht, et leida kingitusi oma kõige kallimatele.

Kuidas mõista oma eelistusi ja isiksust lõhnaõli valides?

Kujutage ette, et astute tuppa ja teid tervitab lõhn, mis paneb kõiki kohe teid meenutama. See on allkirjalõhna jõud. See on enamat kui lihtsalt lõhn; see on isiklik avaldus, meeleline visiitkaart, mis jääb õhku ja nende inimeste mällu, kellega kohtute. Teie valitud lõhn võib palju öelda teie isiksuse, stiili ja eelistuste kohta. See on teie identiteedi lahutamatu osa, nagu teie garderoob või soeng. Allkirjalõhn võib tõsta enesekindlust, esile kutsuda mälestusi ja jätta püsiva mulje. Oma lõhnaprofiili avastamine Enne allkirjalõhna otsimise teekonnale asumist on oluline mõista, mis teid

Dropdown

kõik artiklid

Millised on hädavajalikud lõhnad igaks hooajaks?

Kui Maa tiirleb ümber päikese, tuues kaasa muutuvad aastaajad, peaksid ka meie lõhnade valikud arenema, et peegeldada muutuvaid meeleolusid ja atmosfääre. Igal
ssb.ee
Kui Maa tiirleb ümber päikese, tuues kaasa muutuvad aastaajad, peaksid ka meie lõhnade valikud arenema, et peegeldada muutuvaid meeleolusid ja atmosfääre. Igal aastaajal on oma iseloom, oma värvipalett ja tõepoolest, oma allkirjalõhnad. Nõudliku inimese jaoks on iga hooaja jaoks täiusliku lõhna valimine kunstivorm, viis tõsta sensoorset kogemust pidevalt muutuvas maailmas meie ümber. Kevad Kevad on sünonüüm õidepuhkevatele lilledele ja uute alguste magusale aroomile. Lõhn, mis püüab kevade olemust, on kerge, õhuline ja lilleline. Jasmiini, roosi ja pojengi noodid on sel ajal aastast

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.