Rohkema info nägemiseks:

FIDS TRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
FIDS TRANS OÜ tegeleb transportteenuse osutumisega, pakkudes kolimisteenuseid, jäätmevedu ja ka laadijateenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui vajate professionaalset abi kolimise, veo, jäätmevedu või raskete esemete liigutamise osas, on FidsTrans OÜ teie usaldusväärne partner. Meie mitmekülgsete teenuste valikuga aitame teil mugavalt ja ohutult hakkama saada igasuguse asukoha, sisustuse ja vara muutmisega. Siin on lühike ülevaade meie pakutavatest teenustest:

Kui kolimine on päevakorral, usaldage see meie spetsialistidele. Pakume kiiret, mugavat ja turvalist kolimisteenust, mis hõlmab kõike mööbli lammutamisest kuni uuesti kokkupanemiseni. Näiteks 2-toalise korteri kolimine linna piires võtab umbes 3-4 tundi aega, jättes mööbli kokkupaneku kõrvale.

Kui teie kolimisteekond viib teid välismaale, siis usaldage meid. Rahvusvaheline kolimine nõuab erilist tähelepanu ja hoolt. Meie spetsialistid tagavad teie vara ohutu transpordi ning hoolitsevad selle eest, et kõik dokumendid ja kindlustus oleksid korras.

Vabanemine remondijäätmetest, vanast mööblist või kodumasinatest pole kunagi olnud nii lihtne. Meie partnerid on ametlikud jäätmejaamad, ja meie jäätmevedu teenus on keskkonnasõbralik ja hõlpsasti kättesaadav. Hinnakiri sõltub jäätmete hulgast, kuid 2-toalise korteri jäätmevedu maksab umbes €350, mis sisaldab jäätmejaama tasu.

Meie kogenud spetsialistid suudavad kiiresti ja hoolikalt kokku panna suuremahulist mööblit. Tagame mööbli ohutu transpordi ja säästate teile väärtuslikku aega ja energiat. Lisaks pakume teenust lastetubade, kaupluste ja laoriiulite kokkupanemiseks.

Raskete koormate vedamine võib olla riskantne ja kurnav. Meil on vajalik kogemus, oskused ja varustus, et seda tööd professionaalselt teha. Hind sõltub koorma tüübist, raskusastmest ja tõstetingimustest, kuid lepime kliendiga alati eraldi hinnakokkuleppes.

Kui vajate füüsilist jõudu mööbli liigutamiseks, raskuste maha- ja pealelaadimiseks või nihutamiseks, on meie kvalifitseeritud laadijad teie teenistuses. Säästke aega, energiat ja tervist, tellides meie laadijate teenust ilma transpordita.

Vajate abi kolimisel, veol või jäätmevedul? Ärge kartke võtta meiega ühendust, ja me leiame teie jaoks parima lahenduse. FidsTrans OÜ - Teie usaldusväärne partner liigutamisel ja transpordil!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

FIDS TRANS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

uurepärane kolimiskogemus! Kiire, hoolikas ja sõbralik teenindus. Nad tegid raske töö meie eest ära. Soovitan kindlasti!

- Jaan T.

Nende jäätmeveoteenus on uskumatult mugav ja kiire. Hoiame alati nende teenuseid kasutades keskkonda puhtana.

- Jüri P.

Ma ei kujutaks enam ette kolimist ilma nende abita. Kogu protsess oli sujuv ja stressivaba. Suured tänud!

FIDS TRANS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Fids Trans, mis on tuntud oma kvaliteetsete kolimisteenuste poolest, asutati 18. oktoobril 2013. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat võimalikku teenust. OÜ Fids Trans on spetsialiseerunud kolimisteenuste osutamisele, aidates nii eraisikutel kui ka ettevõtetel oma asju ohutult ja tõhusalt ühest kohast teise toimetada.2022. aastal näitas OÜ Fids Trans märkimisväärset kasvu, suurendades oma müügitulu võrreldes 2021. aastaga 27% võrra. See on märkimisväärne saavutus, mis näitab ettevõtte pühendumust oma klientidele

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas jäätmeveoprotsess enda jaoks võimalikult mugavaks muuta?

Jäätmevedu võib olla tüütu ja aeganõudev ülesanne, eriti kui tegemist on suurte remondijäätmete, vanade mööbliesemete või kodutehnika äraveoga. Kuid ärge murets
ssb.ee
Jäätmevedu võib olla tüütu ja aeganõudev ülesanne, eriti kui tegemist on suurte remondijäätmete, vanade mööbliesemete või kodutehnika äraveoga. Kuid ärge muretsege, sest FidsTrans OÜ on siin, et teha see protsess teile lihtsaks, mugavaks ja keskkonnasõbralikuks. Meie jäätmevedu teenus on teie käeulatuses, olgu tegemist kodu või kontori jäätmete äraveoga. Siin on, miks me oleme teie parim valik jäätmeveo osas: Meie eesmärk on teha jäätmete ära viskamine nii lihtsaks kui võimalik. Te ei pea muretsema raske tõstmise, jäätmejaama külastamise ega selle üle, kuhu kõik need vanad esemed ära mahuvad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.