Rohkema info nägemiseks:

EST DECORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rikkalik valik, suurepärane kvaliteet, lihtne paigaldus ja kauakestev tulemus

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Est Decore OÜ on alates 2013. aastast olnud dekoratiivvärvide ja dekoratiivkrohvide müügi ja paigalduse valdkonnas tegutsev ettevõte.

Meie pikaajaline kogemus ning pühendumine igale kliendile tagavad parima lõpptulemuse. Meie meeskonnas on kogenud ja spetsiaalse väljaõppe saanud spetsialistid, kes on valmis teie projekti ellu viima.

Lisaks uhkustame end esindamisega Itaalia firma San Marco poolt, mis on dekoratiivvärvide ja krohvide alal juhtiv tootja juba alates 1937. aastast. San Marco tooted on loodud spetsiaalselt professionaalsetele kasutajatele ning meie valikus leidub nii dekoratiivvärve ja -krohve kui ka tavavärve, lakke, krunde ja välisfassaadi krohve ning värve. Lisaks pakume kvaliteetseid tööriistu maalritele, et tagada igasuguse projekti sujuv teostamine. Est Decore OÜ - teie usaldusväärne partner dekoratiivsete viimistlustööde valdkonnas.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

EST DECORE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kylli K.

Est Decore on alati pakkunud meile väga kvaliteetseid dekoratiivvärve ja -krohve ning hind on alati olnud väga taskukohane. Suured tänud, et aitad teha meie projektidest parimad!

- Merilin M.

Est Decore on väga professionaalne ja usaldusväärne firma. Oleme saanud alati kõik vajalikud tooted õigeaegselt ja asjalikku teenust. Suur tänu teile!

- Kerli K.

Est Decore teenindus on alati väga sõbralik ja abivalmis. Meie projektid on alati saavutanud parima tulemuse ja estetilise välimuse. Suur tänu teile!

EST DECORE OÜ tegevusaruanne 2022

Aruande perioodikäive on üks oluline näitaja, mida ettevõtted kasutavad oma finantsseisundi hindamiseks. See on summa, mis näitab ettevõtte müügitulu teatud perioodi jooksul. Antud juhul on aruande perioodikäive 115 541 eurot. See tähendab, et ettevõte on selle perioodi jooksul teeninud 115 541 eurot müügitulu. Perioodikäive on oluline, sest see aitab ettevõttel mõista, kui palju raha on neil olemas oma tegevuse jätkamiseks. Kui perioodikäive on suur, tähendab see, et ettevõte on edukas ja suudab oma tegevust jätkata. Kui perioodikäive on väike, võib see viidata probleemidele, nagu madal

Dropdown

kõik artiklid

Meist l EST DECORE OÜ

  Est Decore OÜ on asutatud aastal 2013. Meie põhitegevuseks on dekoratiivvärvide ja dekoratiivkrohvide müük ja paigaldus. Omame pikaajalist kogemust sellel al
ssb.ee
  Est Decore OÜ on asutatud aastal 2013. Meie põhitegevuseks on dekoratiivvärvide ja dekoratiivkrohvide müük ja paigaldus. Omame pikaajalist kogemust sellel alal. Iga kliendiga tegeleme personaalselt, et lõpptulemus oleks parim. Parima tulemuse saavutamiseks on meil kogenud ja vastava väljaõppe saanud spetsialistid. Esindame Eestis Itaalia firmat San Marco. Coloritcio San Marco SpA on asutatud aastal 1937 ja on juhtiv dekoratiivvärvide ja krohvide tootja Itaalias. Kõik tooted on mõeldud professionaalseks kasutamiseks. Meie tootevalikus lisaks dekoratiivvärvidele ja -krohvidele ka tavavärvid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.