Rohkema info nägemiseks:

ABUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud erinevate transpordilahenduste pakkumisele, sealhulgas reisijatevedu, bussireisid ja ainulaadsed minikaravanirendid Lõuna-Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ABussi meeskond on alati olnud meie ettevõtte südameks ja hingeks. Meie meeskonnas on kogenud juhte, kes on valmis teid turvaliselt ja mugavalt sihtkohta viima. Meie juhtidel on pikaajaline kogemus bussijuhtimises ning nad on pühendunud teie reisi sujuvusele ja turvalisusele.

Lisaks meie juhtidele on meie meeskond koosneb ka klienditeeninduse spetsialistidest, kes on alati valmis teie päringutele ja broneeringutele vastama. Meie eesmärk on tagada, et te tunneksite end alati teretulnuna ja hästi hoituna.

Alustasime ABussiga bussirenditeenusega koos juhiga, pakkudes klientidele võimalust tellida buss sündmusteks, ekskursioonideks ja reisideks. Meie fookus on alati olnud klientide rahulolu ning meil on hea meel öelda, et meie teenuste populaarsus kasvas kiiresti.

Aastal 2017 laiendasime oma tegevust, lisades liiniveod meie teenuste hulka. See võimaldas meil pakkuda veelgi rohkem reisijatele võimalusi ja muuta nende liikumine mugavamaks ja efektiivsemaks.

Täna pakume klientidele võimalikult laia spektrit reisijateveo lahendusi, sealhulgas alati usaldusväärset töötajate vedu Tallinna, Tartu, Türi, Võru ja Pärnu lähiümbruses. Olgu tegemist ärireiside, ekskursioonide, erasõitude või invatranspordiga, oleme alati valmis teid teenindama.

ABussi eesmärk on pakkuda teile parimat reisimise kogemust, olles usaldusväärne partner igas olukorras. Täname, et olete valinud meid oma reiside ja transpordivajaduste jaoks ning ootame innuga võimalust teid teenindada.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

ABUSS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika K.

Olen kasutanud ABussi teenuseid mitmel korral ning olen alati olnud väga rahul. Nende väikebusside rendiga koos juhiga on meie sõpruskond nautinud mitmeid meeldejäävaid reise.

- Mart T.

ABuss on olnud minu usaldusväärne partner juba mitu aastat. Olen kasutanud nende teenuseid nii ärireisidel kui ka perepuhkustel.

- Kadi P.

Olen kasutanud ABussi töötajate vedu oma ettevõtte jaoks ning olen väga rahul nende teenusega. Nende bussid on alati puhtad ja korralikud./p>

ABUSS OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal oli ABuss OÜ põhitegevus endiselt reisijate vedu, mis omakorda jagunes peamiselt kolmeks teenusegrupiks: sotsiaaltransport, tellimusveod ja erinevad liiniveod. Suurendasime taas masinaparki, soetades uusi sõidukeid. Tellimuste kasvu tõttu vanemaid müüa ei õnnestunud. Seetõttu pidime värbama ka uusi töötajaid. 2023 aastal jätkame samal kursil.

Dropdown

kõik artiklid

Bussireisid Eestis: ABUSS OÜ - Teie mugav reisikaaslane

Eesti, Balti piirkonna pärl, võlub külastajaid oma ilusate linnade ja maaliliste maapiirkondadega. Kui soovite seda kaunist riiki avastada ilma pangakontot tühj
ssb.ee
Eesti, Balti piirkonna pärl, võlub külastajaid oma ilusate linnade ja maaliliste maapiirkondadega. Kui soovite seda kaunist riiki avastada ilma pangakontot tühjendamata, on bussireis ideaalne taskukohane ja mugav valik. ABUSS OÜ on teie kindel partner Eesti teedel. Pakume taskukohasust, usaldusväärsust ja mugavust peredele, välisõhu entusiastidele ja ettevõtetele. Meie ulatuslik võrk tagab, et iga reis Eestis on meeldejääv kogemus. Eesti bussivõrku teenindavad mitmed operaatorid, kuid ABUSS OÜ eristub erakordse teeninduse poolest. Ühendame peamisi linnu, aleveid ja vähemtuntud sihtkohti,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.