Rohkema info nägemiseks:

ISTERA TRADE GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 881; jälgijaid - 42. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ISTERA TRADE GROUP kohta arvamuslugu!"

ISTERA TRADE GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 881 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 42 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Istera Trade Group OÜ on asutatud 2013.aastal, samal aastal alustati majandustegevusega.

Istera Trade Group OÜ põhitegevuseks on spetsialiseerimata hulgikaubandus. Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal moodustas Istera Trade

Group OÜ müügitulu 434 tuhat euro. Müügitulust moodustas kaupade ja trasnporti müük. Istera Trade Group OÜ brutokahjumis(ärikahjumiks) kujunes -14 tuhat euro. Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk Tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad oli nii EUR-des kui ka teises valuutas, mistõttu on valuutakursi risk keskmine.

Investeeringud Aruandeperioodil ei olnud olulisi investeeringuid materiaalsesse põhivarasse.

Personal OÜ Istera Trade Group töötajate keskmine arv majandusaastal oli 2 töötajat. 2022 aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 10 tuhat euro, s.h. juhatuse liikme tasu oli 10 tuhat euro.

Istera Trade Group OÜ juhtis kaheliikmeline juhatus. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Istera Trade Group OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel

ISTERA TRADE GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.