Rohkema info nägemiseks:

GOODWAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 743; jälgijaid - 2. Arvustusi - 5; Artikleid 3+ "Kirjuta GOODWAY OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GOODWAY OÜ on ettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid rendilahendusi, et muuta igapäevaelu mugavamaks ja taskukohasemaks. Meie tegevus keskendub mitmekesiste toodete rentimisele, alates kodutehnikast ja meelelahutusseadmetest kuni sõidukite ja spetsiaalsete vahenditeni.

GOODWAY OÜ asutati visiooniga muuta renditeenused lihtsamaks ja ligipääsetavamaks igasugustes olukordades. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud kliendirahulolu tagamisele ja kvaliteetsete toodete pakkumisele. Oleme loonud süsteemi, mis võimaldab klientidel kiiresti ja mugavalt leida ning rentida vajalikke seadmeid ja esemeid, ilma liigsete bürokraatlikke takistusteta.

Meie tooteportfell hõlmab erinevaid kategooriaid, sealhulgas kodumasinad, nagu aurupesurid ja tekstilipesu, samuti meelelahutusseadmed nagu kõlarid ja ekstreemspordivarustus. Meie valikus on ka sõidukid ja beebivahendid, mis pakuvad täiendavat mugavust ja praktilisust. GOODWAY OÜ keskendub sellele, et kõik meie renditavad tooted oleksid hooldatud ja heas töökorras, tagades seeläbi klientidele murevaba kasutuskogemuse.

Oleme pühendunud professionaalsele teenindusele ja kliendi soovide täitmisele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et pakkuda parimat võimalikku teenust ning kohandada meie pakkumisi vastavalt klientide vajadustele. GOODWAY OÜ missioon on luua usaldusväärne ja efektiivne rentimiskeskkond, kus iga klient tunneb end väärtustatuna ja rahulolevana.

Kliendikesksus on meie ettevõtte südames, ja me hindame kõrgelt iga tagasisidet, mis aitab meil oma teenuseid veelgi paremaks muuta. GOODWAY OÜ on teie usaldusväärne partner, kui vajate kvaliteetseid renditeenuseid, mis vastavad teie ootustele ja vajadustele. Meie eesmärk on, et iga teie rendikogemus oleks sujuv ja rahuldustpakkuv, võimaldades teil keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline.

VAATA LÄHEMALT!

GOODWAY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis R.

Lihtne ja muretu rendiprotsess. Teenindus on alati sõbralik ja efektiivne.

- Reelika R.

Mugav ja kiire teenus, olen igati rahul. Kindlasti kasutan tulevikus veel.

- Rait H.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne varustus! Kõik läks sujuvalt.

Miks on mõistlikum rentida kui osta?

Ostmine on tihti esimene valik, mis tuleb pähe, kui mõtleme vajalike toodete soetamisele. Kuid üha rohkem inimesi avastab, et rentimine võib olla mitte ainult praktilisem, vaid ka majanduslikult tasuvam lahendus. Siin on mõned põhjused, miks rentimine võib osutuda paremaks valikuks kui ostmine. 1. Kulude kokkuhoid Rentimine võimaldab vältida suuri alginvesteeringuid, mida vajab toote ostmine. Näiteks, kui vajate spetsiifilist tööriista või seadeldist vaid ajutiselt, on selle ostmine kulukas ja sageli mõttetu. Rentides maksate ainult vajaliku aja eest, säästes raha, mida saaksite

Dropdown

kõik artiklid

GOODWAY OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Goodway alustas oma tegevust alates 2014 aastal. Põhitegevuseks on kinnisvarabüroo tegevus. Neto realiseerimiskäive 2022 aastal oli 7179 eurot. Väljamaksed
ssb.ee
OÜ Goodway alustas oma tegevust alates 2014 aastal. Põhitegevuseks on kinnisvarabüroo tegevus. Neto realiseerimiskäive 2022 aastal oli 7179 eurot. Väljamaksed juhatuse liikmetele ei tehtud. 2022 majandusaasta raamatupidamisaruande olulisi sündmusi polnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.