Rohkema info nägemiseks:

EVERGREEN CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme finantseerimisettevõte, kes pakub ärilaene ja laenuteenuseid, mis võimaldavad ettevõtetel kiiresti kasvada ja investeerida.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Äritegevuses tulevad ette olukorrad, kus vajad kiiret rahastust oma ideede elluviimiseks või äri laiendamiseks. Just siin astume meie, Evergreen, mängu, pakkudes laenuteenuseid, mis võimaldavad sul oma ettevõtet paindlikult kasvatada ja võimalusi kiiresti realiseerida.

Meie tootevalik hõlmab nii käsunduslaene kui ka tagatislaene, pakkudes sulle laenamiseks mitmekesiseid võimalusi. Käsunduslaen võimaldab sul kiiresti reageerida ärivõimalustele ning tagatislaen annab sulle vajaliku kindlustunde suurte investeeringute tegemisel.

Me ei sunni sind ühele kindlale kujule. Evergreeni laenutingimused on paindlikud ja kohandatavad vastavalt sinu konkreetsetele vajadustele. Erinevalt suurpankadest pakume sulle rohkem vabadust ja aktsepteerime erinevaid tagatisi.

Meie laenutaotluse esitamine võtab vaid 1 minuti ning juba mõne tunni jooksul saadame sulle laenupakkumise. Kiirus on meie tugevus, ja sellepärast teeme laenu väljamakse samal päeval, et saaksid oma äriplaanid kiiresti ellu viia.

Evergreeni laenud on taskukohased ja selged. Laenuperiood võib kesta kuni 60 kuud, intress alates 17% aastas ja käenduslaenu korral alates 1.99% kuus. Me ei varja peidetud lisatasusid, sest soovime, et sinu finantsotsused oleksid alati selged ja läbipaistvad.

Kui otsid kiiret ja usaldusväärset finantseerimislahendust oma äri jaoks, siis võta meiega ühendust juba täna. Evergreen aitab sul leida parima lahenduse oma finantsvajadustele ja toetab sind sinu äri kasvuteel. Las meie saame olla sinu partneriks edulugude kirjutamisel.

Külasta rohkema informatsiooni saamiseks meie veebilehte või võta meiega ühendust!
kontakt

EVERGREEN CAPITAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Suurepärane teenus ja kiire laenutaotluse töötlemine!

- Kaido K.

Usaldusväärsed ja paindlikud finantspartnerid.

- Anneli S.

Laen otsustati kiiresti ja meie ettevõte sai vajaliku tõuke.

EVERGREEN CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Evergreen Capital on finantseerimisasutus, mis asutati 2013. aastal. Selle peamine tegevusala on ärilaenude väljastamine Eestis registreeritud juriidilistele isikutele. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele laia valikut finantsteenuseid. Aruandeaastal teenis Evergreen Capital intressi- ja muud tulu kokku summas 743 481 eurot. See on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aruandlusperioodiga, mis näitab ettevõtte püsivat kasvu ja stabiilsust. Majandusaasta lõppes 205-tuhande eurose kasumiga, mis on samuti märkimisväärne saavutus.2022. aasta

Dropdown

kõik artiklid

Käenduslaen vs tagatislaen - milline laenutüüp sobib sinu ettevõttele?

Kui oled ettevõtja, kes vajab rahalist tuge oma ettevõtte kasvatamiseks, võid olla huvitatud erinevatest laenutüüpidest, mida turul pakutakse. Kaks kõige tavali
ssb.ee
Kui oled ettevõtja, kes vajab rahalist tuge oma ettevõtte kasvatamiseks, võid olla huvitatud erinevatest laenutüüpidest, mida turul pakutakse. Kaks kõige tavalisemat varianti on käenduslaen ja tagatislaen. Mõlemad laenutüübid võivad olla vajalikud, kuid milline neist sobib paremini sinu ettevõttele? Käenduslaen on laen, mille korral laenuandja nõuab laenu tagatiseks käendajat, kes vastutab laenu tagasimaksmise eest, kui laenusaaja sellega hakkama ei saa. Käendaja võib olla näiteks ettevõtte omanik või juht, kes on valmis oma isiklikku vara laenu tagatiseks kasutama. Käenduslaenu puhul on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.