Rohkema info nägemiseks:

KIDNES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täielikku ärituge, sealhulgas raamatupidamist ja juriidilist nõustamist, kohandatud lahenduste kaudu, et tagada klientide ettevõtete edukus ja stabiilsus Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Äritegevuse käivitamine ja hoidmine Eestis võib olla väljakutsuv, kuid meie, Kidnes, oleme siin, et muuta see teie jaoks lihtsamaks. Alates 2013. aastast oleme pakkunud terviklikku ärituge, olles spetsialiseerunud nii raamatupidamisele kui ka juriidilisele nõustamisele, mis on vajalikud teie ettevõtte edukaks ja stabiilseks toimimiseks.

Meie juht, Anna Šendik, juhib meie pühendunud meeskonda, uskudes kindlalt personaalse lähenemise olulisusse. Me mõistame, et iga ettevõte on ainulaadne, seega paneme rõhku sügavale analüüsile ja mõistmisele, et luua kohandatud lahendusi, mis vastavad teie äritegevuse eripärale.

Äritoe Keskuse töö põhineb kolmel peamisel printsiibil:

  1. Kiirus ja Tõhusus: Oleme uhked oma võime üle pakkuda kiiret ja tõhusat teenust, täites klientide ajalised vajadused suurima pühendumusega.

  2. Konfidentsiaalsus: Paneme suurt rõhku klientide teabe ja äritehingute konfidentsiaalsusele. Usaldus on meie suhte alus, ja me kaitseme seda kõrgeima diskreetsuse ja turvalisusega.

  3. Kvaliteet: Meie töö tunnusmärk on tipptase. Pakume klientidele ainult parimaid lahendusi, järgides valdkonna parimaid tavasid ja kõrgeimaid standardeid.

Meie põhjalik analüüs, õiegaegsus, konfidentsiaalsus ja kompromissitu kvaliteet on vundamendiks meie teenustele. Olgu vajaduseks raamatupidamine või juriidiline abi, püüame ületada ootusi ja jätta püsiva positiivse mõju teie ettevõttele.

Oleme valmis leidma parimad lahendused teie äri vajadustele, luues pikaajalise partnerluse, mis aitab teil ületada takistusi ja saavutada edu oma tööstusharus. Äritoe Keskus on siin, et olla teie usaldusväärne partner Eesti ärimaastikul.

Kas vajate abi raamatupidamises või juriidilises nõustamises? Võtke meiega ühendust ja avastame koos parima lahenduse teie ettevõttele. Lisateabe saamiseks või meiega teekonna alustamiseks võtke meiega ühendust aadressil kidnesou@gmail.com või helistage meile numbril (+372) 580 36 542.

UURI LISAKS

KIDNES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine!

- Martin

Täpne ja usaldusväärne raamatupidamine.

- Priit

Juriidiline abi oli professionaalne ja selge.

KIDNES OÜ tegevusaruanne 2022

Seisuga 31.12.2021 .a. OÜ-s Kidnes on 1 töötaja. 2021 aastal moodustas OÜ Kidnes müügitulu 71192 EUR. OÜ Kidnes klientideks on juriidilised isikud ja eraisikud. OÜ Kidnes koosneb kahest liikmest. 2021 aastal tegutses juhatuse liiged tasuta.Mitte mingeid soodustusi ei ole esitatud. 2021 aastal oli kasum. Kidnes OÜ ei kasuta laenukapitali. 2022. aastal kavatseb OÜ Kidnes jätkata pakutava sotimendi laiendamist. 2022.aastal firma jätkab raamatupidamise teenustega , uute ja effektiivseid teenuseid osutamine raamatupidamise turul. 2022. aasta jooksul planeeritakse 25% käeve suurendamine.

Dropdown

kõik artiklid

5 sammu, mis tuleb teha oma ettevõtte registreerimiseks Eestis

Eesti on tõusnud globaalseks liidriks digitaalse innovatsiooni alal, pakkudes lihtsustatud ja tõhusat protsessi ettevõtte registreerimiseks. See Balti riik ei o
ssb.ee
Eesti on tõusnud globaalseks liidriks digitaalse innovatsiooni alal, pakkudes lihtsustatud ja tõhusat protsessi ettevõtte registreerimiseks. See Balti riik ei ole ainult Euroopa Liidu liige, vaid ka e-valitsemise pioneer, muutes selle atraktiivseks sihtkohaks idufirmadele, VKEdele ja rahvusvahelistele ettevõtetele, kes soovivad ära kasutada selle arenenud digitaalset infrastruktuuri. Ettevõtte registreerimine Eestis toob kaasa mitmeid eeliseid, nagu läbipaistev maksusüsteem, äritegevuse lihtsus ja juurdepääs Euroopa turule. Lisaks võimaldab Eesti ainulaadne e-residentsuse programm

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.