Rohkema info nägemiseks:

PLAADIRUUT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 288; jälgijaid - 5. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta PLAADIRUUT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui tegemist on ehituse ja remondiga, on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudaks teie visioonid reaalsuseks muuta. Üks selline partner on PLAADIRUUT OÜ, ettevõte, mis on tuntud kvaliteedi ja kliendirahulolu eestvedajana ehitusvaldkonnas.

PLAADIRUUT OÜ ei ole pelgalt ehitusettevõte, vaid me oleme pühendunud oma töö kvaliteedile. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad sügavat arusaama ehituse ja remondi nüanssidest. Iga projekt, millele me oma käed külge paneme, saab meie täieliku tähelepanu ja hoolitsuse. Me usume, et iga detail loeb ning see on meie töö kvaliteedi alus.

Klientide rahulolu on meie tegevuse keskmes. Me ei paku mitte ainult ehitusteenuseid, vaid loome suhteid klientidega. Kuulates hoolikalt teie soove ja vajadusi, suudame pakkuda just teile sobivaid lahendusi, mis vastavad teie ootustele. Meie eesmärk on mitte ainult täita, vaid ületada teie ootusi.

PLAADIRUUT OÜ meeskonnal on laialdane kogemus erinevates ehitus- ja remondiprojektides. Oleme teostanud edukalt nii väikeseid koduprojekte kui ka suuri äriruumide renoveerimisi. Meie pädevus hõlmab mitmesuguseid ehitusalaseid oskusi ja teadmisi ning me oleme valmis võtma vastu erinevaid väljakutseid.

PLAADIRUUT OÜ järgib rangeid eetilisi põhimõtteid ja keskkonnasõbralikke ehitustavasid. Me hoolime nii teie kui ka keskkonna heaolust, seega kasutame materjale ja meetodeid, mis on säästlikud ja keskkonnasõbralikud. Samuti austame kõiki kehtivaid ehitusnorme ja eeskirju.

Teie usaldusväärne partner ehituse ja remondi maailmas!

ailarvesiko@gmail.com
+372 5191 6300

PLAADIRUUT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rauno P.

Olen väga rahul PLAADIRUUT OÜ teenustega. Nad olid usaldusväärsed ja tõid minu kodu ellu uue sära.

- Kaire R.

PLAADIRUUT OÜ tegi suurepärast tööd meie vannitoa remondiga.

- Taavet S.

Töö oli tehtud täpselt nii, nagu lootsime. Professionaalne meeskond, kes kuulas meie soove.

Kuidas tagada optimaalne tulemus põranda soojustamisega?

Soojustamine on üks kõige olulisemaid aspekte, mida tuleks kaaluda, kui soovite luua energiatõhusat ja mugavat elukeskkonda oma kodus. Õigesti teostatud soojustamine võib märkimisväärselt mõjutada teie kodu temperatuuri, energiakulusid ja üldist mugavust. Selles artiklis uurime soojustamise saladusi ja kuidas tagada optimaalne tulemus oma soojustusprojektis. 1. Õige soojustusmaterjali valik Üks kõige olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, on õige soojustusmaterjali valik. Erinevad materjalid omavad erinevaid soojusjuhtivusomadusi ja sobivad erinevatele kasutusaladele. Näiteks

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas põranda valamistööd tegelikult toimuvad?

Põranda valamistööd võivad esmapilgul tunduda keerulised ja salapärased, kuid tegelikkuses on see protsess hästi planeeritud ja järk-järgult teostatav. Kui olet
ssb.ee
Põranda valamistööd võivad esmapilgul tunduda keerulised ja salapärased, kuid tegelikkuses on see protsess hästi planeeritud ja järk-järgult teostatav. Kui olete kunagi mõelnud, kuidas luuakse tugev ja sile betoonpõrand, siis selles artiklis avame põrandavalamise sammud üksikasjalikult. Samm 1: aluspõranda ettevalmistus Kõik põranda valamistööd algavad aluspõranda ettevalmistamisega. Aluspõranda puhastamine on hädavajalik, et eemaldada mustus, tolm ja praht. Lisaks tasandatakse aluspõrand, et tagada betooni ühtlane ja sile pind. Kui on vajadus, siis parandatakse ka pragusid ja defekte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.