Rohkema info nägemiseks:

NORTEST AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Käigukastide diagnostika ja remont on meie südameasi. Oleme keskendunud kindlale valdkonnale ning hoides end kursis selles valdkonnas toimuvaga, saame pakkuda oma klientidele parimaid lahendusi ja tagada tehtud töö kvaliteedi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Aastal 2009, Norras suurima automaatkäigukaste remondi ettevõttes RATS AS töötades, sündis unistus luua midagi suurt, midagi Eestile olulist. See unistus ja kirg automaatkäigukastide vastu tõi meid tagasi koju, Eestisse, kus me 2013. aastal asutasime Nortest Auto. Oleme pühendunud sõiduautode, maasturite ja kaubikute automaatkäigukastide maagilise maailma uurimisele ja muutmisele. Meie ettevõtte nimi on saanud sünonüümiks usaldusväärsele teenindusele, kvaliteedile ja uuendusmeelsusele.

Nortest Auto on rohkem kui lihtsalt ettevõte. Oleme pühendunud automaatkäigukastide hooldusele, diagnostikale ja remondile. Meie meeskond on täis kirglikke spetsialiste, kes mõistavad automaatkäigukastide keerukust ja unikaalsust. Meie eesmärk on mitte ainult parandada, vaid muuta automatkastid paremaks, vastupidavamaks ja efektiivsemaks.

Üle seitsme aasta oleme kujundanud Eesti automaatkäigukastide remondi maastikku. Oleme arenenud koos tehnoloogiaga, tagades, et meie teenused oleksid alati tipptasemel. Meie meeskond on meie suurim vara. Nende kirg ja pühendumus muudavad keerulised remonditööd väljakutseteks, mida nad armastavad lahendada. See on see, mis teeb meist usaldusväärsed ja professionaalsed automatkastide eksperdid.

Kui paljud teised ettevõtted piirduvad automaatkäigukastide remondiga, siis meie astume sammu edasi. Lisaks automaatkäigukastidele oleme pädevad ka vahekastide ja manuaalkäigukastide hooldamises ja remondis. Meie eesmärk on pakkuda terviklikku teenindust, mis katab kõik teie sõiduki vajadused.

Miks valida Nortest Auto? Sest me armastame seda, mida me teeme. Iga töö, olgu see siis väike hooldus või suur remont, on meie jaoks väljakutse, millele me pühendume täielikult. Meie teenused on rohkem kui lihtsalt kliiniline remont – need on loodud armastusega autode vastu. Me usume kvaliteeti ja meie eesmärk on alati ületada teie ootused.

Kui otsite usaldusväärset, kirglikku ja professionaalset automaatkäigukastide hooldust, siis olete jõudnud õigesse kohta. Rohkem infot leiate meie kodulehelt!

Koduleht

NORTEST AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel M.

Väga professionaalne meeskond ja kohe tunda, et spetsialistid. Aitäh!

- Anne-Liis A.

Teenindus oli väga meeldiv ja kiire. Töötajad olid väga kohusetundlikud ja abivalmid. Olen väga rahul tulemusega ja soovitan neid kindlasti!

- Jako J.

Töö kiire ja korralik - käigukast sai kapitaalse remondi ja masin sõidab nüüd nagu siid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Automatkast - sõiduki sütenöör

Automaatkäigukastid on tänapäeva autode süda, mis tagavad sujuva sõiduelamuse. Need keerulised mehhanismid lubavad meil liikuda ühest kohast teise, ilma et peaksime mõtlema käikude vahetamisele või siduri kasutamisele. Ent nagu kõigi keerukate süsteemidega, vajavad ka automaatkäigukastid hoolikat tähelepanu ja hoolt. Selles artiklis uurime automaatkäigukastide olulisust, nende hoolduse tähtsust ning kuidas tagada, et teie sõiduk liiguks alati sujuvalt ja efektiivselt. Automaatkäigukastid muudavad sõidu lihtsaks ja mugavaks. Need võimaldavad sõidukil sujuvalt kiireneda, pidurdada ja kurvides

Dropdown

kõik artiklid

Käigukasti südame asjad

Kõigil sõidukiomanikel on ühine soov – et nende sõiduk sõidaks sujuvalt ja ilma probleemideta. Ent vahel võivad peidetud mured kerkida pinnale, viidates käiguka
ssb.ee
Kõigil sõidukiomanikel on ühine soov – et nende sõiduk sõidaks sujuvalt ja ilma probleemideta. Ent vahel võivad peidetud mured kerkida pinnale, viidates käigukastiprobleemidele. Kui märkate mootoripöörete kõikumist, tuntavaid lööke, vibratsiooni, venivaid käike või käikude lukustumise probleeme, siis on aeg tegutseda. Selles artiklis vaatleme, miks need sümptomid ilmnevad ja miks on oluline reageerida kiiresti, et vältida suuremaid kahjustusi. Kuidas Tuvastada Käigukastiprobleemid: Sümptomid ja Nende Tähendused Mootoripöörete Kõikumine: Kui märkate, et mootoripöörded kõiguvad eriti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.