Rohkema info nägemiseks:

MÄNG JA RÕÕM OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tartumaal asuv mängutuba, kes loob erakordselt lõbusa ja meeldejääva keskkonna kõikidele, kes soovivad tähistada elu tähtsamaid hetki!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tartumaal asuv MÄNG JA RÕÕM OÜ on loonud midagi enamat kui lihtsalt mängutuba - see on koht, kus igapäevane elu kohtub piduliku atmosfääriga. Meie mängutuba on disainitud pakkuma külalislahket ja soojatundelist keskkonda, mis on ideaalne eriliste hetkede jagamiseks oma lähedastega.

Meie ruumid on hoolikalt kujundatud, et pakkuda külalistele kodust tunnet, kus on mõnus aega veeta ja erilisi sündmusi tähistada. Olgu tegemist lapse sünnipäeva, pere tähtpäeva või muu tähtsa sündmusega, MÄNG JA RÕÕM pakub ideaalset keskkonda nende hetkede tähistamiseks.

MÄNG JA RÕÕM on pühendunud sellele, et iga külaline tunneks end justkui oma teises kodus. Meie eesmärk on luua ruum, mis on korraga nii kodune kui ka pidulik, tagades, et iga kord, kui meie juures aega veedate, jääb see meelde erilise ja nauditava kogemusena.

MÄNG JA RÕÕM OÜ on ideaalne koht, kus korraldada meeldejäävaid pidusid ja koosviibimisi. Meie keskkond on loodud selleks, et muuta iga sündmus eriliseks, pakkudes külalistele võimalust lõõgastuda, nautida ja tähistada olulisi hetki.

Kui otsite kohta Tartumaal, kus tähistada oma tähtsaid sündmusi, siis MÄNG JA RÕÕM ootab teid. Võtke meiega ühendust, et arutada, kuidas me saame aidata teil luua unustamatuid mälestusi.

Meie sõbralik meeskond on valmis teid tervitama ja aitama teil planeerida teie järgmist erilist sündmust.

Võta meiega ühendust ja broneeri aeg juba täna!

kontakt

MÄNG JA RÕÕM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit K.

Suurepärane koht perega aja veetmiseks. Meie jõulupidu oli eriline!

- Liina S.

Fantastiline kogemus! Lapsed nautisid iga hetke. Täiuslik teenindus!

- Maria L.

Parim paik laste sünnipäevade pidamiseks. Soe ja sõbralik atmosfäär!

MÄNG JA RÕÕM OÜ tegevusaruanne 2022

Mäng ja Rõõm OÜ 01.01.2022-31.12.2022 tegevusvaldkonnaks oli ja müügitulu teeniti kogusummas 36´012 eurot ning majandusaasta lõppes kasumiga. Ettevõttel 2022. tegevusaastal töötajaid ei olnud ning töötasusid ei makstud. 2022.aastal jätkatakse samal tegevusalal. Kadri-Ann Lehis juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

Pildistades hetki - kuidas fotograaf lisab võlu teie lasteüritusele?

Kujutage ette lasteüritust, kus iga naeratus, iga mänguhetk ja iga eriline moment jäädvustatakse professionaalse fotograafi poolt, luues kustumatu mälestuse, mi
ssb.ee
Kujutage ette lasteüritust, kus iga naeratus, iga mänguhetk ja iga eriline moment jäädvustatakse professionaalse fotograafi poolt, luues kustumatu mälestuse, mis rõõmustab nii väikseid kui suuri kaua pärast pidu. Mäng ja Rõõm OÜ pakub just seda – võimalust kaasata teie üritusele professionaalsed fotograafid Katrin ja Eleriin, kes on spetsialiseerunud lasteürituste pildistamisele. Lasteüritused on täis värvikirevaid emotsioone ja ootamatuid hetki. Professionaalse fotograafi kaasamine tähendab, et need hinnalised momendid püütakse kinni ja vormitakse kauniteks mälestusteks. Katrin ja Eleriin on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.