Rohkema info nägemiseks:

CAFLER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 734; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CAFLER OÜ kohta arvamuslugu!"

CAFLER OÜ hetkeolukord

Juba 734 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks aruandeaastal olid ventilatsioonitööd. Keskenduti eelkõige alltöövõtule paarile kindlale partnerile. Kogu müük toimus

Eesti turule.

Aruandeaasta oli eelmisest müügitulu osas vähem edukas, langus oli ligi 4% ehk 17 252 eurolt 16 577-le. Töö efektiivsus võrreldes eelmise majandusaastaga tõusis, kulusid suudeti kokku hoida ning saavutati 3245 euro suurune kasum, mis jäi eesmärgiks seatud 4000 eurost mõnesaja euro võrra väiksemks. Ning positiivseks võib pidada seda, et omakapital saadi taas positiivseks ning moodustab 31.12.2022 aasta seisuga 2559 eurot.

Plaanitavad tegevused 2023 1. Laiendada koostööpartnerite ringi st otsida aktiivslt uusi kliente ja osaleda pakkumistes ning seeläbi suurendada müügitulu; 2. Laiendada pakutavate teenuste hulka, lisaks ventilatsioonitöödele pakkuda ka sanitaar-ja üldehitusteenust.

3. Lõpetada aasta kasumiga.

CAFLER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.