Rohkema info nägemiseks:

SUBHOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 348; jälgijaid - 8. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SUBHOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

SUBHOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 348 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Subholding on asutatud 2013. aasta detsembris ja on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, asukohaga Tallinnas, kelle põhitegevuseks on finantsinvesteeringute haldamine.

Subholdingul on sidusettevõttes, OÜ Subland, 50% osalus kelle põhitegevus on mereandide ost ja müük.

Osaühingu tulud, kulud ja kasum

OÜ Subholding müügitulu ei olnud. Investeering sidusettevõttesse hinnati alla, kuna sidusettevõtte investeeringud on seotud Venemaa ja

Ukrainga ning selle majanduslikku mõju ei ole võimalik aruande koostamise ajal ammendavalt hinnata.

Aruandeperiood lõppes 302 811 eurose kahjumiga.

Personal

Aruandeaastal osaühingul töötajaid ja tööjõukulusid ei olnud.

Juhatuse liikmele aruandeperioodil tasu ei makstud ning nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Vene-Ukraina sõjategevusega seonduv

Vene-Ukraina vaheline sõjaline konflikt mõjutab oluliselt OÜ Subholding majanduslikku olukorda, arvestades sidusettevõtja investeeringuid nendes riikides. Olukord Ukrainas on jätkuvalt muutlik ja tuleviku osas selgusetu ning selle majanduslikku mõju ei olegi võimalik aruande koostamise ajal ammendavalt hinnata.

2022.aasta novembris otsustati Venemaa suunalt täielikult väljuda ja müüa investeeringud Venemaa ettevõtetes.

Osakapital

Lähtudes konservatiivsuse printsiibist hindas juhtkond 2022 aasta investeeringu sidusettevõtja väärtpaberitesse selliselt, et OÜ Subholding omakapital läks negatiivseks.

16.02.2023 aastal otsustasid osanikud suurendada osakapitali ülekursiga mitterahalise sissemakse teel antud laenude konverteerimisega, viies omakapitali vastavusse Äriseadustikuga.

Uueks osakapitali suuruseks on 5 000 eurot, ülekursiga 2 212 900 eurot. Osanike osade uuteks nimiväärtusteks on AS Direct Consulting 3 000 eurot; OÜ Alcostar 2 000 eurot.

SUBHOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.