Rohkema info nägemiseks:

PÄIKESEPANEELID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Üle 10 aastane kogemus tagab meie kõrgekvaliteedilise teenuse ning usaldusväärse ja efektiivse lahenduse teie energiavajaduste katmiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Päikesepaneelid OÜ on pühendunud taastuvenergia lahenduste pakkumisele, keskendudes päikesepaneelide paigaldamisele ja müügile. Meie eesmärk on aidata klientidel vähendada energiakulusid ja suurendada keskkonnasõbralike lahenduste kasutamist oma kodudes ja ettevõtetes.

Meie ettevõtte, Päikesepaneelid OÜ, on tegutsenud taastuvenergia valdkonnas juba üle 10 aasta, pakkudes kõrgekvaliteedilisi päikesepaneelide paigaldus- ja teenindusteenuseid. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud igakülgsete ja usaldusväärsete lahenduste pakkumisele, et rahuldada iga kliendi ainulaadsed vajadused.

Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas päikesepaneelide paigaldust erinevatele katustele, sealhulgas korterelamutele ja eramajadele. Meie teenused hõlmavad ka maaparkide rajamist, mis on ideaalne suuremate päikeseelektrijaamade jaoks nii era- kui äriklientidele. Samuti pakume komplekte iseehitamiseks, mis võimaldavad klientidel ise paigaldada päikesepaneele, kui nad soovivad oma projekte ise juhtida.

Päikesepaneelide tõhususe maksimeerimiseks paigaldame ka akusid, et salvestada päikeseenergiat ja kasutada seda hiljem, kui päikesevalgus ei ole saadaval. Pakume professionaalset energiakonsultatsiooni, et aidata klientidel valida kõige sobivamad lahendused ja optimeerida nende olemasolevaid süsteeme. Meie teenuste hulka kuulub ka kaugseire ja regulaarne hooldus, et tagada päikesepaneelide pidev töökindlus ja efektiivsus.

Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda kvaliteetset toodet ja teenust, vaid ka aidata klientidel kasutada taastuvenergiat efektiivselt ja säästlikult. Päikesepaneelid OÜ on teie usaldusväärne partner igasugustes päikesepaneelide lahendustes, tagades, et teie investeering taastuvenergiasektorisse on tasuv ja keskkonnasõbralik.

Kredex pakub väikeelamu rekonstrueerimistoetus, mis võimaldab saada kuni 30% päikesejaama paigaldamise kuludest.

Võta meiega ühendust!

PÄIKESEPANEELID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Paigaldus läks libedalt ja tulemus on täpselt see, mida lootsime. Soovitan!

- Kaimar L.

Olen väga rahul, kuidas kõik protsessid sujusid. Klienditeenindus oli suurepärane!

- Lauri S.

Kvaliteetne töö ja usaldusväärsed spetsialistid. Väga rahul teenusega.

5 põhjust, miks eelistada päikeseenergiat Eestis

Kuna Eesti liigub jätkuvalt jätkusuutliku tuleviku suunas, kerkib päikeseenergia riigi energiaolukorras võtmetegijaks. Oma arvukate eelistega alates keskkonna- kuni majanduslikest, paistab päikeseenergia silma atraktiivse valikuna eestlastele, kes soovivad omaks võtta taastuvaid energiaallikaid. Eesti, tuntud oma tehnoloogilise innovatsiooni poolest, teeb samme ka taastuvenergia kasutuselevõtul. Riigi pühendumus oma süsinikdioksiidi heitkoguste ja fossiilkütustest sõltuvuse vähendamisele on sillutanud teed päikeseenergia lahenduste õitsenguks. Päikeseenergia pakub hulgaliselt eeliseid, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksimeerida oma päikesepargi sääste

Kuna maailm liigub taastuvenergia suunas, on päikesepargid muutunud populaarseks lahenduseks kodu- ja äriomanikele, kes soovivad vähendada oma süsinikujalajälge
ssb.ee
Kuna maailm liigub taastuvenergia suunas, on päikesepargid muutunud populaarseks lahenduseks kodu- ja äriomanikele, kes soovivad vähendada oma süsinikujalajälge ja energia kulusid. Finantskasu mõistmine ja säästude maksimeerimise strateegiate tundmine on oluline igaühele, kes kaalub seda investeeringut. Päikesepargid ehk päikesetalud on suuremahulised fotogalvaanilised süsteemid, mis on mõeldud taastuvenergia tootmiseks võrku. Need koosnevad mitmest päikesepaneelist, mis püüavad päikesevalgust ja muudavad selle elektrienergiaks. Päikeseenergiasse investeerimine võib tuua olulisi sääste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Firefox laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.