Rohkema info nägemiseks:

SNITSAR DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke disainilahendusi, alates konsultatsioonidest ja projekteerimisest kuni 3D visualiseerimise ja autorijärelevalveni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Snitsar Design OÜ maailma, kus loome unikaalseid ja funktsionaalseid sisekujundusi, mis peegeldavad meie klientide isiksust ja vajadusi. Meie eesmärk on pakkuda kõrgetasemelist interjööriteenust, mis ületab ootusi ja loob meeldejäävaid ruume igale kliendile.

Meie lugu algas 2014. aastast, kui asutasime unistusega luua inspireerivaid ja esteetiliselt nauditavaid interjööre. Oleme uhked oma [aasta] pikkuse kogemuse üle sisekujunduse valdkonnas ning oleme võitnud klientide usalduse oma professionaalse lähenemise ja silmapaistva töö kaudu.

Snitsar Design OÜ ei ole lihtsalt sisekujundusettevõte, vaid loomepartnerid, kes on pühendunud klientide unistuste elluviimisele. Meie meeskond koosneb kogenud ja kirglikest disaineritest ning arhitektidest, kes panevad südame ja hinge igasse projekti. Pakume laia valikut teenuseid alates konsultatsioonidest ja projekteerimisest kuni ehituse ja järelvalveni.

Iga projekti puhul läheme personaalselt ja põhjalikult läbi, et mõista täpselt klientide soove ja vajadusi. Meie eesmärk on luua ruume, mis mitte ainult ei näe head välja, vaid on ka funktsionaalsed ja vastavad klientide elustiilile. Lisaks sisekujundusele pakume ka abi eelarve koostamisel, 3D-visualiseerimist, ehitusjärelvalvet ning isegi koolitusi tulevastele disaineritele.

Meie suurim rõõm on näha klientide rahulolu ja imetlust nende loodud ruumide üle. Iga projekt on meie jaoks ainulaadne väljakutse, mille lahendame pühendumusega ja loomingulisusega. Snitsar Design OÜ on rohkem kui lihtsalt sisekujundusettevõte - oleme loojad, kes muudavad ruumid elamisväärseks ja inspireerivaks.

uuri lisaks!

SNITSAR DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Nataly R.

Рекомендую дизайнера Олеся, она настоящий профессионал своего дела. Спасибо

- Yana D.

Хочу поблагодарить Олесю за ее невероятную работу над моим домом. Она очень крутой дизайнер с огромным количеством разнообразных идей. Я очень сложный и придирчивый заказчик, мне надо, чтобы все было идеально. И Олеся справилась со всеми моими пожеланиями на 100%, она максимально прочувствовала меня и воплотила в жизнь все мои мечты.

- Anatoli E.

Был приятно удивлен выдержке, такту и умению услышать, что большая редкость в любой профессии, особенно профессии дизайнера.

Отмечу умение Олеси направить нашу с супругой эмоциональность или "занудливость" в конструктивное русло.

Я остался доволен результатом работы.

SNITSAR DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Snitsar Design põhitegevusaladeks oli disainitööd. 2022.a. käive oli summas 17678.- ja kasum summas 4092.- 2022.a. lõpuks töötajad puuduvad. Aruandeaastal väljamakseid juhatuse liikmetele ei tehtud. Olesja Snitsar Juhatuse liige 30/06/2023/a/

Dropdown

kõik artiklid

5 suundumust, mis kujundavad sisustusdisaini tulevikku

Sisustusdisaini maailm on pidevas muutumises, peegeldades tehnoloogia, ühiskonna ja keskkonna arenguid. Tulevikku vaadates on mitmeid suundumusi, mis määravad,
ssb.ee
Sisustusdisaini maailm on pidevas muutumises, peegeldades tehnoloogia, ühiskonna ja keskkonna arenguid. Tulevikku vaadates on mitmeid suundumusi, mis määravad, kuidas me elame, töötame ja mängime. SNITSAR DESIGN OÜ on nende uuenduste esirinnas, luues ruume, mis on samaaegselt esteetilised, funktsionaalsed, jätkusuutlikud ja isikupärased. Siin on viis suundumust, mis kujundavad sisustusdisaini tulevikku. 1. Jätkusuutlikkus ja keskkonnasõbralikkus Kasvav nõudlus keskkonnamõju vähendavate disainide järele toob esile taaskasutatud, ümbertöödeldud ja jätkusuutlikult hangitud materjalide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.