Rohkema info nägemiseks:

KÕRGHALJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete puudehooldus- ja maastikuprojektidega, pakkudes ohtlike puude raiet, hekkide lõikust, vihmaveesüsteemide hooldust ning maastiku kujundamist.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Riho K.R.

Teenindus oli väga professionaalne ja kiire. Ootamatult oli töö tehtud ka väga korrektselt, tänu millele säästsin palju aega. Aitäh!

- Janika T.

Töötajad olid väga sõbralikud ja abivalmid. Nad käitusid väga professionaalselt ja töö oli tehtud kõrgkvaliteetselt. Aitäh!

- Kerli K.

Ma olen äärmiselt rahul teenusega. Kõik tööd ja teenuse osutamine toimus kõige paremas korras, olgu selleks siis ohtlike puude langetamine, raie, heki ja võsalõikus. Aitäh!

KÕRGHALJASTUS OÜ tegevusaruanne 2022

See aruanne on hoolikalt koostatud perioodi 01.01.2022 - 31.12.2022 kohta, et anda ülevaade meie ettevõtte tegevusest ja finantsseisundist. Selle perioodi jooksul oleme pühendunud oma põhitegevusele - maastiku hooldusele ja korrashoiule, pakkudes kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad meie klientide ootustele ja vajadustele. Meie ettevõtte osakapitali suurus on 2500 eurot. See on oluline näitaja, mis kajastab meie ettevõtte finantsstabiilsust ja võimekust. Osakapitali suurus on oluline, kuna see näitab, kui palju raha on ettevõtte omanikud investeerinud, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja

Dropdown

kõik artiklid

Heki- ja võsalõikus

Looduse ilu ja esteetika on oluline osa meie elukeskkonnast ning üks võimalus seda täiustada on heki- ja võsalõikuse abil. See teenus pakub palju rohkem kui lih
ssb.ee
Looduse ilu ja esteetika on oluline osa meie elukeskkonnast ning üks võimalus seda täiustada on heki- ja võsalõikuse abil. See teenus pakub palju rohkem kui lihtsalt visuaalset naudingut – see aitab luua korras ja kaunilt kujundatud maastikke ning mängib olulist rolli väliskeskkonna hooldamisel ja tervena hoidmisel. Heki- ja võsalõikuse vajalikkus: Visuaalne atraktiivsus: Korrastatud hekid ja võsad annavad kogu ümbrusele elegantse ja hooldatud ilme. Nende lõikamine tagab, et taimed kasvavad kompaktselt ja ühtlaselt ning loovad kaunid ja harmoonilised vaated. Turvalisus ja nähtavus:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.