Rohkema info nägemiseks:

SPEQ AGRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1932; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPEQ AGRI OÜ kohta arvamuslugu!"

SPEQ AGRI OÜ hetkeolukord

Juba 1932 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Speq Agri OÜ alustas tegevust 2014. aastal.

Ettevõtte põhitegevusalad on veoteenuse osutamine. Lisaks tegeleb ettevõte purgimisteenuse, maastikuhoolduse ( niitmine ning lume koristus ), kaevetööde ning välikäimlate rendiga.

Aruandeperioodi käive oli 1 003 931.- eurot, millest 86,95 % moodustas käive veo- ja kaeveteenuse osutamisest, 5,06 % käibest maasiku hooldus ( muru niitmine ja lume lükkamine ) ning 6,85 % purgimisteenuse osutamisest.

Speq Agri OÜ 2022. aasta puhaskasum oli 67 034.- eurot.

Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele juhatuse töö eest tasusid ei makstud. Ettevõttes töötas 8 lepingulist töötajat, kelle tööjõukulu oli 156 665.- eurot.

2020. aastal sai ettevõte teotust remondihalli ehituseks, 2021 ehitus lõpetati. 2021 saadi lisatoetust töövahendite soetamiseks remondihalli.

2023 aastal on planeeritud suurendada põhi- ja kõrvaltegevusaladest tulenevat käivet.

Speq Agri OÜ tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Samuti ei ole ilmnenud majandusaastal ja aruande koostamise perioodil valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

SPEQ AGRI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.