Rohkema info nägemiseks:

LIBRATUM INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 95; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LIBRATUM INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

LIBRATUM INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Libratum Invest OÜ on 2012. aastal asutatud investeerimisettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil. Investeeringud tehakse nii Eestis kui ka mujal maailmas, tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast. Kuna Eesti maksukeskkond on investeeringuid soosiv, siis sobib Eesti investeerimisettevõte lisaks Eesti investeeringutele ka rahvusvaheliste investeeringute jaoks.

Libratum Invest OÜ omandisse kuulub sidusettevõtja Veritas Capital OÜ, mis investeerib omakorda üksikutesse investeerimisobjektidesse. Veritas Capitali OÜd on Libratum Invest OÜ täiendavalt finantseerinud laenuinstrumentidega. 2022. aastal tegeleti 2015. aastal soetatud investeerimisobjektide haldusega. Toimus mitmete uute projektide sügavuti analüüs nii private equity, kinnisvara kui ka likviidsete finantsinstrumentide vallas. Enamus analüüsitud investeeringud olid Eestis. Ettevõte teenis tulu finantsinvesteeringutelt.

2023.a. on plaanis tegeleda jätkuvalt investeeringutega, kuna Libratum Invest OÜ jätkab tegevust varade kasvatamise eesmärgil varahaldusettevõttena, mis investeerib Eesti private equity, kinnisvara ja likviidsetesse instrumentidesse.

Ettevõtte juhtkond on analüüsinud Ukrainas toimuva sõja ja seoses sellega kehtestatud sanktsioonide võimalikke mõjusid Libratum Invest OÜ-le. Antud hetkel on raske hinnata sündmuste käiku ja võimalikke negatiivseid tagajärgi ettevõttele. Kuna olukord on ebakindel ja kiiresti arenev, ei pea me võimalikuks anda realistlikke kvantitatiivseid hinnanguid.

Juhtkond hindab, et ettevõte on järgmise 12 kuu jooksul jätkuvalt tegutsev. Omanikud on aktiivselt kaasatud otsuste langetamisse ja omavad piisavat likviidsust, et lühiajaliste probleemide korral ettevõtet täiendavalt toetada.

2022.a. palgalist tööjõudu ei olnud. Juhatuse liikmete tasud 2022. aastal olid 6718 eurot (2021: 0 eurot).

Peamised suhtarvud on esitatud järgmises tabelis: 31/12/2022 31/12/2021

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustised 5,00 4,89

ROA (%) (puhaskasum/-kahjum/varad kokku * 100) 0,24 1,76

ROE (%) (puhaskasum/-kahjum/omakapital kokku * 100) 0,48 3,52

LIBRATUM INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.