Rohkema info nägemiseks:

MUNGALAHE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 183; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MUNGALAHE OÜ kohta arvamuslugu!"

MUNGALAHE OÜ hetkeolukord

Juba 183 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ülle Sauna (13.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Osaühing Mungalahe on kasumit taotlev ettevõte, mis asutati 27.01.2014.a. Äriühingu põhitegevuseks on asutamisest alates oma ja renditud kinnis- ja vallasvara rendile andmine, haldamine ja vahendamine.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas OÜ Mungalahe müügitulu 11,3 tuhat eurot. Tegevuskulud olid kokku 16,0 tuhat eurot, neist suurima osa ehk 61% moodustas otsesed kaupade, materjalide ja teenuste kulud, 12% mitmesugused tegevuskulud ja 27% varade amortisatsioonikulu. OÜ

Mungalahe majandusaasta tegevustulemiks oli kahjum -4,7 tuhat eurot

Personal

OÜ-l Mungalahe töötajaid majandusaastal ei olnud. Majandustegevust korraldas ja toimetas ainuomanikust juhatuse liige, mille eest tasu ei makstud. Juhatus on 1-liikmeline. Tasu juhatuse liikmeks oleku eest ei maksta, samuti ei maksta hüvitist juhatuse liikmega lepingu lõpetamise korral.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Mungalahe põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on samal tegevusalal jätkamine, firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine. Järgneval aastal on planeeritud suurendada müügikäivet 5-10% ja saavutada tegevustulemina kasum.

MUNGALAHE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.