Rohkema info nägemiseks:

CLASSICAL SOUNDS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 89; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CLASSICAL SOUNDS OÜ kohta arvamuslugu!"

CLASSICAL SOUNDS OÜ hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Classical Sounds OÜ on asutatud 29. jaanuaril 2014. aastal.

Classical Sounds OÜ põhitegevusteks on klassikalise muusika kontserdikorralduses uue ja vähemtuntud repertuaariga kontsertide ettevalmistamine ja testimine. Vaatamata pandeemia tingimustele õnnestus 2022. aastal alustada rahvusvahelist koostööd eelkõige kontserdikorralduse rahvusvahelise ekspertiisi arendamise pakkumisega. Selles suunas planeeritud tegevustega tuleb edasi minna ka 2023. aastal. Ettevõtmine oli edukas. Ka konkursikorraldus ja osalemine rahvusvaheliste konkursside žüriides on planeeritud 2023. aasta tegevustesse. 2022. aastal toimusid konsultatsioonid Seerav OÜ-ga ettevõtte arendamises.

Classical Sounds OÜ müügitulu aruandeaastal moodustas 1450 eurot.

2022. aastal ei olnud ettevõttel palgatöötajaid.

Classical Sounds OÜ juhatus on üheliikmeline. 2022. aastal juhatuse liikmele tasu ja muid soodustusi ei arvestatud.

CLASSICAL SOUNDS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.