Rohkema info nägemiseks:

TRE EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 450; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRE EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TRE EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 450 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Peeter Raudnagel (11.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

TRE Ehitus OÜ on asutatud veebruaris 2014, tegelemaks väikemahuliste ehitustöödega (korterite remont, majade renoveerimine, puusepatööd). Aruandeperioodil teeniti müügitulu 207803,23 eurot. Juhatus on üheliikmeline.

2022 aasta oli ettevõtte jaoks huvitav aga raske , sai alustatud ja lõpetatud erinevaid proiekte.

Jätkame igapävast tegevust ja arengut,kuid väikeste muudatustega vaatame üle ettevõtte tulud ja kulud et jõuda kasumisse ja saaks klientidele pakkuda professionalset ehitusteenust.

TRE EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.