Rohkema info nägemiseks:

PRANATIME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
PranaAyurveda tegeleb kvaliteetsete ajurveeda toodete müümisega, aidates inimestel leida tervist ja tasakaalu loodusliku tervisesüsteemi abil.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ajurveeda, iidne tervisesüsteem Indiast, on leidnud tee meie tänapäeva maailma, pakkudes tasakaalu ja harmooniat kehale ning vaimule. PranaAyurveda e-pood on koht, kust leiad kvaliteetsed ajurveeda tooted, mis on loodud kasutades sajanditevanuseid teadmisi ja oskusi. Kui soovid tervist ja ilu edendada, siis PranaAyurveda on just see koht, kus leida enda jaoks ideaalsed lahendused.

Kes meist ei sooviks tugevat immuunsussüsteemi, mis kaitseb meid haiguste eest? PranaAyurveda imelised kapslid ja tabletid on välja töötatud selleks, et tugevdada sinu immuunsüsteemi looduslikul viisil. Külma aastaaja saabumisel vajab meie keha erilist hoolt. PranaAyurveda külmetusele mõeldud tooted aitavad leevendada sümptomeid ja toetada sinu tervist karmidel talvekuudel. Head seedimist peetakse ajurveedas üheks olulisemaks tervise näitajaks. Meie tooted aitavad sul hoida seedesüsteemi tasakaalus ja enesetunnet parendada.

Pidev stress ja ärevus võivad kahjustada närvisüsteemi. PranaAyurveda närvisüsteemi tooted aitavad leida rahu ja tasakaalu igapäevaelus. Mälu on meie vaimse tervise oluline osa. Meie tooted aitavad hoida sinu mälu teravana ja mõistust selgena. Südame tervis on ülimalt oluline. PranaAyurveda tooted toetavad südame ja vereringe tervist. Liigeste tervis võib mõjutada meie igapäevaelu. PranaAyurveda liigestele mõeldud tooted aitavad säilitada liigeste tervist ja paindlikkust.

Ajurveeda maitseained mitte ainult ei lisandavad toidule maitserikkust, vaid toetavad ka seedimist ja tervist. Ajurveeda teed on imeline viis leida rahu ja tervist igapäevaelus. PranaAyurveda teevalik pakub mitmekesisust ja maitseelamusi. Ajurveeda õlid aitavad hoida naha ja juuste tervist. PranaAyurveda õlid on loodud looduslikest koostisosadest. Ürdidžemmid on väekad ja lõhnastavad ruumi mõnusalt. PranaAyurveda ürdidžemmid toovad ajurveeda tarkuse sinu igapäevaellu.

PranaAyurveda kosmeetikatooted aitavad sul säilitada loomulikku ilu ja tervet nahka. Lisaks eelmainitutele pakub PranaAyurveda laias valikus muid tervisetooted, mis toetavad sinu heaolu. Iga aastaaeg toob kaasa erilised väljakutsed. PranaAyurveda hooajalised tooted aitavad sul nendega toime tulla. Ajurveeda viirukid loovad meeldiva atmosfääri ja aitavad luua harmooniat kodukeskkonnas.

Kui soovid rohkem teada saada PranaAyurveda toodetest või broneerida ajurveeda konsultatsiooni, võta julgesti ühendust meie professionaalse meeskonnaga. Oleme siin, et aidata sul leida tasakaal ja heaolu oma elus.

Tervis ja ilu on igaühe jaoks olulised, ja PranaAyurveda aitab sul neid saavutada looduslikul ja tervislikul viisil. Tule avasta ajurveeda maailma koos meiega ning naudi elu täis tervist ja ilu!

Tutvuge meie toodetega juba täna!

KONTAKT

PRANATIME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli T.

PranaAyurveda on minu jaoks olnud tõeline tervise avastus! Nende ajurveeda tooted on aidanud mul leida tasakaalu oma keha ja vaimu vahel ning parandada üldist heaolu.

- Peeter L.

Nende kapslid ja õlid on minu igapäevaseks kaaslaseks saanud, ja ma ei suuda enam ette kujutada oma elu ilma nende looduslike lahendusteta. Suurepärane pood!

- Kati S.

Olen nende ajurveeda kosmeetikatoodetele täielikult pühendunud, kuna need on muutnud minu naha terveks ja säravaks. Soovitan neid kõigile, kes otsivad looduslikke ja tervislikke lahendusi igapäevaeluks.

Ajurveeda soovitused tervise saavutamiseks

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saaksid toitumise abil parandada oma tervist ja saavutada keha ja vaimu tasakaal? Ajurveeda, iidne tervisesüsteem, on aastatuhandeid pakutud vastuseid nendele küsimustele ning selle tarkusi saab nüüd kasutada oma igapäevaelus PranaAyurveda e-poe kvaliteetsete ajurveeda toodete abil. Selles artiklis uurime, kuidas ajurveeda toitumine aitab hoida keha elujõulisena ja kuidas PranaAyurveda e-pood pakub sulle vajalikke vahendeid selle teekonna jaoks. Ajurveeda toitumine tugineb kehatüüpidele ehk doshadele - Vata, Pitta ja Kapha. Igale inimesele on omistatud oma

Dropdown

kõik artiklid

Mis on ajurveeda?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saavutada tervis ja tasakaal, mis kestab terve elu? Või oled kuulnud sõna \
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saavutada tervis ja tasakaal, mis kestab terve elu? Või oled kuulnud sõna \"ajurveeda\" ja soovid teada saada, mis see tegelikult on ja kuidas see võiks sind aidata? Ajurveeda on iidne tervisesüsteem, mis on pakkunud vastuseid neile küsimustele tuhandeid aastaid ning on endiselt populaarne tänapäevalgi. See artikkel viib sind tutvuma ajurveeda maailmaga, selgitades, mis see on ja kuidas see võib sulle kasu tuua. Ajurveeda, mille nimi tõlgitakse kui \"elu teadus\" või \"teaduslik elu\", pärineb tuhandeid aastaid vanast Indiast. See tervisesüsteem keskendub

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.