Rohkema info nägemiseks:

BJG EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete teemantpuurimis-, saagimis- ja lammutusteenustega, pakkudes professionaalset lähenemist ehitusprojektidele Tartus ja Tartumaal ning kogu Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

BJG Ehitus OÜ on tuntud ehitusettevõte, mille peamiseks tegevuspiirkonnaks on Tartu ja Tartumaa. Meie pühendunud meeskond pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid, mis hõlmavad teemantpuurimist, saagimist ning hoonte ja ehitiste lammutustöid. Oleme uhked oma aastatepikkuse kogemuse üle nendes valdkondades, mis võimaldab meil pakkuda klientidele parimat kvaliteeti ja tulemusi.

Üks meie tugevusi on võime kohandada lahendusi vastavalt klientide vajadustele. Iga projekt on meie jaoks ainulaadne, ja seetõttu ei kasuta me kunagi standardlahendusi. Töötame koos klientidega, et leida optimaalsed lahendused, mis tagavad nende rahulolu ja samas jäävad eelarve piiresse. Kiirus, paindlikkus ning suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe on meie töö tegemise juures olulised märksõnad.

Oleme uhked, et saame pakkuda personaalseid hinnapakkumisi, mis arvestavad iga kliendi konkreetseid vajadusi. Suuremate projektide puhul koostame spetsiaalse erihinnakirja, et tagada õiglane hind ja kvaliteetne töö. Meie meeskond on valmis töötama vastavalt klientide ajakavadele, olenemata päevast või kellaajast. Teie mugavus ja projektide edukas lõpuleviimine on meie prioriteet.

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitus- ja lammutustöödeks Tartus või kus tahes Eestis, siis võtke meiega ühendust. BJG Ehitus OÜ meeskond on valmis teie projekti ellu viima professionaalsel tasemel. Teie rahulolu on meie eesmärk, ja me loodame pakkuda teile parimat võimalikku teenindust.

Võtke meiega ühendust ja küsige hinnapakkumist!

bjgehitus@hotmail.com
+372 5335 8183

BJG EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan S.

Tõesti kiire ja täpne teemantpuurimine! Aitäh, BJG Ehitus OÜ!

- Margus T.

Professionaalne meeskond, kes teeb imetlusväärset teemantpuurimist.

- Karl P.

Lammutustööd sujuvad alati hästi ja ohutult. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BJG EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

BJG Ehitus OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud teemantlõikamisele. 2022. aastal oli ettevõtte peamine tegevusvaldkond teemantlõikamise teenuste pakkumine. Selle aasta jooksul suutis ettevõte genereerida müügitulu summas 268 232 eurot, mis on märkimisväärne saavutus. Ettevõtte tööjõukulud olid samuti olulised. 2022. aastal oli ettevõttel 5 töötajat, kellele maksti töötasu summas 91 954 eurot. BJG Ehitus OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kellele 2022. aasta jooksul erisoodustusi ei osutatud. See näitab, et ettevõte on pühendunud oma töötajate õiglasele kohtlemisele ja nende panuse

Dropdown

kõik artiklid

Mis vahe on tavalisel puurimisel ja teemanpuurimisel?

Kui tuleb otsus teha auke betooni, kivi või muude tugevate materjalide sisse, seisavad ehitajad sageli silmitsi küsimusega, kas eelistada tavalist puurimist või
ssb.ee
Kui tuleb otsus teha auke betooni, kivi või muude tugevate materjalide sisse, seisavad ehitajad sageli silmitsi küsimusega, kas eelistada tavalist puurimist või teemantpuurimist. Mõlemal meetodil on oma tugevused ja nõrkused, ning õige valik sõltub konkreetsest olukorrast ja projekti vajadustest. Selles artiklis uurime, milline on tavalise puurimise ja teemantpuurimise vahe ning millal eelistada üht või teist. Tavaline puurimine on traditsiooniline viis auke loomiseks erinevates materjalides. Selle meetodi puhul kasutatakse tavapäraseid puuriotsikuid, mis on valmistatud kõvasulamist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.