Rohkema info nägemiseks:

URBANGARDENING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1160; jälgijaid - 9. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta URBANGARDENING OÜ kohta arvamuslugu!"

URBANGARDENING OÜ hetkeolukord

Juba 1160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Urbangardening OÜ põhitegevuseks on taimekasvatustarvikute, väetiste ja substraatide müük nii era- kui äriklientidele.

2022. aasta majandustegevusest tulev müügitulu tuli peamiselt peamiselt Eesti turult, kuid ka Euroopast ning ka mõningastel juhtudel ka väljaspool Euroopat. 2021. aasta lõpus sai lõplikult valmis Telliskivi kauplus ning ettevõtte ladu. Seoses turuarengutega Tais, kaks ettevõtte töötajat suunasid enda fookuse Tai turule ning käisid uurimas võimalusi Kaug-Idas, s.h. osalesid Asia International Hemp 2022 konverentsil.

Sellega seoses olid suurenud turundus- ja reisikulud. See lubab uueks aastaks võimalikku kasvu turgudelt väljaspool Euroopat.

Lisaks arendatakse edasi hulgimüügi e-platvormi ning suunatakse tähelepanu Soome ja Skandinaavia turgudele.

Kuna omakapital on 2022. aasta lõpuks negatiivne ning seda pole seda suudetud seniste kulude juures katta, järgmistel aastatel ettevõte fokuseerib enda resursse täpsemalt ning vajadusel vähendab kulutusi.

URBANGARDENING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.