Rohkema info nägemiseks:

NORDIC ESTATES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke kinnisvarateenuseid, alates vahendamisest müügi, üürimise ja ostude puhul kuni õigusalaste konsultatsioonide ja kinnisvara esitluse täiustamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Nordic Estates OÜ-sse, kus algab teie teekond täiusliku kinnisvara leidmiseks. Sügava kirega kinnisvara vastu ja pühendumusega tipptasemele oleme end kehtestanud juhtiva kinnisvarateenuste pakkujana. Meie missioon on lihtne: juhendada teid sujuvalt läbi ostu-, müügi- või üürimisprotsessi, pakkudes ülimat kindlust ja mugavust.

Nordic Estates OÜ-s mõistame, et iga kliendi vajadused on ainulaadsed. Seetõttu pakume isikupärastatud müügivahenduse, üürivahenduse ja ostuvahenduse teenuseid, tagades, et otsite siis hubast korterit, avarat pereelamut või luksuslikku villat, meil on oskusteave teie nõudmiste rahuldamiseks. Meie oskuslik kinnisvaraspetsialistide meeskond on pühendunud teile parimate võimalike tulemuste pakkumisele, toetudes meie lähenemisele 'Teie Põhjamaade kinnisvarateekond, oskuslikult navigeeritud!'.

Meie õigusalased konsultatsiooniteenused on loodud selleks, et pakkuda teile meelerahu. Kinnisvaratehingute keerukustes navigeerimine võib olla hirmutav, kuid meie õigusekspertide abiga võite olla kindel, et teie tehingu iga aspekt on käideldud täpsuse ja hoolega. Pakume ka spetsialiseeritud teenuseid kodu ettevalmistamiseks müügiks/üürimiseks, sealhulgas professionaalset fotograafiat ja lavastamist, et esitleda teie kinnisvara parimas valguses ja maksimeerida selle turu atraktiivsust.

Neile, kes eelistavad oma kinnisvaraasju iseseisvalt hallata, pakume kohandatud teenuseid nagu kodu seadistamine ja muljetavaldavate kinnisvarafotode loomine, sealhulgas õhust droonivõtted, et tõsta teie kinnisvara profiili.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie läbipaistev hinnastamisstruktuur, ilma peidetud tasudeta ja lubadusega tasuta õigusalase konsultatsiooni saamiseks, kui kasutate meie vahendusteenuseid. Me usume pikaajalistesse suhetesse meie klientidega ja meie meeskond on alati valmis tegema lisasammu teie rahulolu tagamiseks.

Astuge oma kinnisvarateekonnale Nordic Estates OÜ-ga, kus teie unistuste kodu ootab. Võtke meiega ühendust täna aadressil kodu@nordicestates.ee või helistage meile numbril +372 521 9871, et saada lisateavet selle kohta, kuidas me saame teid aidata. Navigeerime teid teie uue alguse suunas.

Kontakt

NORDIC ESTATES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark K.

Kiire ja tõhus kinnisvarateenindus!

- Jaan A.

Suurepärane kogemus kogu protsessi vältel!

- Mari P.

Väga professionaalne meeskond!

Miks on oluline investeerida professionaalsesse koristusteenusesse enne kodu müümist?

Kui on aeg oma kodu turule panna, on ülioluline see ette valmistada nii, et see oleks potentsiaalsetele ostjatele vastupandamatu. Hästi ettevalmistatud kodu võib mitte ainult kiiremini müüa, vaid võib ka saavutada kõrgema hinna. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil oma kodu edukaks müügiks ette valmistada. Vähenda asjade hulka ja eemalda isiklikud esemed Ostjad soovivad end näha elamas teie kodus, mis võib olla keeruline, kui teie isiklikud esemed on väljas. Asjade vähendamine ja isiklike esemete eemaldamine on võtmetähtsusega, et luua külalislahke ruum, mida ostjad saavad ette

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab juriidiline konsultant tagada kinnisvaratehingute juriidilise korrektsuse?

Kinnisvara juriidilise konsultatsiooni all mõeldakse professionaalse juriidilise nõu otsimist, et navigeerida kinnisvaraõiguste, määruste ja lepingute keerulise
ssb.ee
Kinnisvara juriidilise konsultatsiooni all mõeldakse professionaalse juriidilise nõu otsimist, et navigeerida kinnisvaraõiguste, määruste ja lepingute keerulises maastikus. See on kriitiline samm tagamaks, et kõik kinnisvaratehingu aspektid on juriidiliselt korrektsed ja kõikidele osapooltele kasulikud. Kinnisvaratehingud on tihti suure panusega ja hõlmavad olulist finantsinvesteeringut. Juriidiline ekspertiis tagab, et teie õigused on kaitstud ja olete täielikult informeeritud kõigist kinnisvaratehingu kohustustest ja tagajärgedest. Kinnisvaraseaduste ja -määruste tundmaõppimine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.