Rohkema info nägemiseks:

JET SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 611; jälgijaid - 25. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JET SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

JET SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 611 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Jet services OÜ asutati Märtsis 2014 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on õhusõidukite opereerimine, lennutegevuse korraldamine ja sellega seotud finantsteenuste osutamine. Jet Services OÜ pakub erinevaid teenuseid õhusõidukite operaatoritele vastavalt lepingutele ja hõlmab alljärgnevaid osakondi: 1. Müügiosakond –Õhusõidukite turuanalüüs ja müügi vahendamine vastavalt klientide vajadustele.

2. Maapealse teeninduse osakond – vastutab maapealse teeninduse organiseerimise eest enamuses Türgi sihtpunktides.

3. Lennumeeskonna teenindav osakond – tegeleb meeskondade ja klientide transpordi haldamise ja korraldamisega 4. Lennutegevuse osakond – tegeleb lennutegevusega seotud teenustega: lennuplaanid, ülelennuload, maandumisload, lendude jälgimine ja korraldamine.

5. Raamatupidamisosakond – vastutab klientidele väljastatud arvete õigsuste eest ning väljastab vastavad aruanded.

2022 aasta müügikäive oli 1,592 tuhat Eurot (739 tuhat Eurot aastal 2021) ja puhaskasum 4 tuhat eurot (61 tuhat eurot aastal 2021).

2022 aasta lõpuks oli juhtkonnas 1 liige. Juhtkonna liikme tasu eraldi ei arvestatud.

Arenguplaanid järgmiseks aastaks: 2023 aastal plaanib Jet Services OÜ suurendada oma kliendibaasi. Selleks plaanitakse külastada suuremaid messe ja konverentse maailma eri paigus. Eesmärgiks on suurendada käivet ja kasumlikkust pakkudes rohkem lennutegevuse ja maapealse käitamise teenust olemasolevatele ja ka uutele klientidele.

JET SERVICES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.