Rohkema info nägemiseks:

JOY OF LIFE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
tervise- ja heaolutoodete müügiga tegelev ettevõte, pakkudes kvaliteetseid toidulisandeid ja terviseteenuseid Tallinnas, Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Joy of Life OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid tervise- ja heaolutooteid, mis toetavad meie klientide igapäevast tervist ja heaolu. Meie tegevus keskendub looduslike toidulisandite, vitamiinide ja terviseteenuste pakkumisele, et aidata inimestel elada tervislikumat ja õnnelikumat elu.

Meie lugu algas soovist pakkuda inimestele midagi enamat kui lihtsalt tooteid - soovisime pakkuda terviklikku lähenemist tervisele ja heaolule. Me usume, et tervis on inimese suurim vara ja seda tuleb hoida ning toetada parimal võimalikul viisil. Seetõttu oleme oma tootevalikus keskendunud ainult kvaliteetsetele ja looduslikele toodetele, mis on tõestanud oma efektiivsust ja ohutust.

Joy of Life OÜ-s peame oluliseks iga kliendi individuaalseid vajadusi ja eelistusi. Meie tootevalikusse kuuluvad mitmesugused toidulisandid, vitamiinid, detokstooted ja teised tervist toetavad tooted, mis on hoolikalt valitud ja testitud, et tagada nende kõrge kvaliteet. Näiteks pakume detoks jalaplaastreid, mis aitavad keha puhastada magamise ajal, ja musta küüslaugu ning taruvaigu kapsleid, mis tugevdavad immuunsüsteemi ja on head antioksüdandid.

Lisaks toodetele pakume ka mitmeid terviseteenuseid, sealhulgas tervisediagnostikat uriini ja sülje pH taseme järgi, mis võimaldab klientidel saada ülevaadet oma keha seisundist ja vajadustest. Meie teenuste hulka kuuluvad ka elu- ja müügikoolitused, mis on suunatud nii era- kui äriklientidele. Pakume ka haridust lastele ja peredele, et toetada tervislikke eluviise ja teadlikkust juba varases eas.

Meie meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kes on pühendunud pakkuma parimat teenindust ja nõustamist. Meie asutaja, Vladimir Gantsovski, on kogenud terviseekspert, kes on pühendanud oma elu inimeste aitamisele ja nende tervise parandamisele. Tema juhtimisel on Joy of Life OÜ kasvanud usaldusväärseks ja tunnustatud ettevõtteks, mis teenib oma kliente pühendumuse ja professionaalsusega.

Oleme pühendunud pidevale arengule ja innovatsioonile, et tuua oma klientideni parimad terviselahendused. Meie visioon on luua tervislikum ja õnnelikum ühiskond, kus iga inimene saab nautida elu täies ulatuses. Selle eesmärgi saavutamiseks teeme tihedat koostööd parimate tootjate ja spetsialistidega, et tagada meie toodete ja teenuste kõrge kvaliteet ja tõhusus.

uuri lisaks!

JOY OF LIFE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane P.

Kasutades Joy of Life tooteid, olen näinud oma tervises märgatavat paranemist.

- Piret K.

Suurepärane teenindus ja väga kasulikud tervisenõuanded.

- Tarmo K.

Kiire ja sõbralik teenindus, samuti laia valikuga kvaliteetsed tooted.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JOY OF LIFE OÜ tegevusaruanne 2023

Joy of Life OÜ on 2014. aasta märtsis asutatud osaühing. 2023. majandusaasta oli Joy of Life OÜ üheksas tegevusaasta. Joy of Life OÜ missiooniks on inimeste arengule kaasa aitamine, eesmärgiga saavutada elurõõm, mis on inimeste harmoonilise olemise põhitingimus. Ettevõte edendab ja vahendab kaupu kui ka teenuseid, mis aitavad inimestel saavutada harmooniat oma keha, teadvuse ning hinge tasandil. Joy of Life OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte. Müügitulu teenuste ja kaupade müügist 2023. aastal oli 47 327 eurot (2022. a 29 059 eurot). 2023. a lõppes äriühingule kasumiga suuruses 1 772 eurot

Dropdown

kõik artiklid

Probiootikumid: Tervise tugisammas

Tervislik soolefloora – Immuunsüsteemi alus Tänapäeva teadus rõhutab üha enam tervisliku soolefloora tähtsust. On leitud, et peaaegu 70 protsenti immuunsüsteem
ssb.ee
Tervislik soolefloora – Immuunsüsteemi alus Tänapäeva teadus rõhutab üha enam tervisliku soolefloora tähtsust. On leitud, et peaaegu 70 protsenti immuunsüsteemist on seotud sooleflooraga, mis koosneb mitmekesistest bakteritest. Nende hulgas on kõige olulisemad bifidobakterid, mis suudavad tõhusalt võidelda ja ennetada selliseid haigusi nagu ärritunud soole sündroom (IBS), südamehaigused, diabeet ja psoriaas. Rootsi Nutra kapseldatud probiootikumid sisaldavad 10 mg bifidobaktereid ühe kapsli kohta ja on mõeldud jõudma soolestikku, läbides maohappe tõkke. Lisaks sisaldavad need tooted

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.